Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Rakovina Jiřího Pomeje udeřila na dalším místě: Nemohou ho už ani operovat!

Jiří Pomeje
Zdroj: archiv TV Nova
+ Dalších 8 fotografií
BOJ O ŽIVOT
To je velmi smutná zpráva… Jiří Pomeje (54) sice s rakovinou bojuje jako lev, avšak poslední zprávy ze špitálu jsou téměř katastrofální. Zákeřná nemoc se mu totiž z pánve rozšířila i zpět do hrtanu, odkud mu ho před rokem vyňali. „Operace nepřipadá v úvahu, nejde to,“ řekl nám zdroj z okolí herce.

I když blízcí bouřliváka Jirky se snaží neztrácet naději, poslední zprávy je přesto srazily na kolena. „Lékaři sice mluví stále opatrně, ale už dlouho je všem jasné, že vyhlídky nejsou optimistické. Bohužel bylo Jirkově rodině řečeno, že to nejde operovat. Co to v tomto případě znamená, na to se všichni bojí i jen pomyslet,“ krčí rameny zdrcený zdroj.

„Jirka to nese fakt statečně, odmítá byť na vteřinu připustit, že by to byl konec. Pořád chce bojovat dál,“ dozvěděli jsme se.

Jiřího Pomeje (54) nedávno z Motola, kde podstoupil krátkou sérii ozařování, převezli zpět do Ústřední vojenské nemocnice Tam měla přijít dávka chemoterapií, zatím k ní ale kvůli oslabenému organismu někdejšího dabéra nedošlo. A lékaři si moc nevědí rady, co s ním

Situace je patrně velmi vážná. Jiřího blízcí v poslední době neberou telefony, přitom doteď telefonáty přijímali, i když se většinou omluvili, že se k ničemu nebudou vyjadřovat.

Nezbývá, než stále doufat v obrovský zázrak!

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy