Před Gottem se na pódiu vystřídaly největší pěvecké hvězdy jako Lucie Bílá, Daniel Hůlka, Hana Zagorová, Ilona Csáková, Michal David, Helena Vondráčková, Jiří Korn, Pavel Vítek, Václav Noid Bárta, Leona Machálková, Martin Chodúr a mnoho dalších. 

Ti všichni jako poctu Karlovi Svobodovi zazpívali samostatně řadu jeho písní, včetně největších hitů jako Lásko má já stůňu, Jsi můj pán, Což takhle dát si špenát, Létající Čestmír a další pecky. 

Jako zlatý hřeb večera vystoupil Karel Gott a publikum narvané k prasknutí jásalo radostí. Slavík zapěl hned čtyři písně, včetně populární Lady Carneval. Při ní kmital nohama jako za mlada a vystoupení si naplno užíval. 

Bylo na něm vidět, že po viróze, se kterou se minulé týdny potýkal, už nezbyly ani stopy, a Gott byl zase v plné síle a hlavně ve svém živlu. Za jeho výkon ho diváci odměnili několikaminutovým potleskem ve stoje. 

Po velkolepém koncertě Gott rozdával úsměvy na všechny strany, nadšeně se zdravil se známými, ale když se setkal s dcerou Karla Svobody Janou, padl jí kolem krku a samou radostí jí vlepil polibek na tvář. Po celou dobu mu stála po boku jeho manželka Ivana Gottová, která na vše dohlížela.  

Fotogalerie
73 fotografií