Šíp.deník.cz

ZVRHLÝ ROMÁNEK Freddieho Mercuryho: Udržoval sexuální vztah S TRANSSEXUÁLEM!

Život Freddieho Mercuryho je i 27 let po jeho smrti opředen mnoha tajemstvími. Teprve nedávno jsme se dozvěděli o dobrodružných akcích, kterých se účastnil za doprovodu jedné a jediné princezny Diany, není ovšem žádnou neznámou, že zpěvák Queenů žil bujarým životem a nebál se experimentovat. Jedna z jeho lásek se odvážila otevřeně promluvit o sexuálních choutkách slavné ikony.Bez cenzury.

1 / 13
Lanah P a Freddie Mercury

Život a smrt zpěváka skupiny Queen a tvůrce legendárních písní jako jsou We Will Rock You, I Want It All nebo Under Pressure vydal na několik knih a filmů, z nichž poslední s názvem Bohemian Rhapsody trhá v kinech rekordy všeho druhu. Kapela Queen patří dozajista k tomu nejlepšímu, co kdy na naší planetě vzniklo.

Freddie Mercury je pak kapitola sama o sobě. Impulzivní, vtipný, šarmantní. Netajil se svou sexualitou. Na svůj divoký životní styl ovšem doplatil a v roce 1991 podlehl nemoci AIDS. Každý rok se odněkud vyrojí další ztracený střípek jeho života, s blockbusterem v kinech je letos těch střípků o něco víc a všechny se předhání, který šokuje víc. My myslíme, že ten poslední rozhodně stojí za zařazení do vrcholové trojky. Freddiemu nestačila Mary Austin ani přítel Jim Hutton a vlezl do postele jisté Lanah P, jež dříve bývala mužem.

Tajný vztah s transsexuálem

Lanah P a Freddie MercuryZdroj: winto


O Mercurym kolují drby, málokterý se ale ukáže jako pravdivý. Zda se komička Lanah P opravdu zapletla s legendárním zpěvákem a sdílela s ním lóži, to nám kromě nějaké sex tape či hanbatých fotek nic na 100 % nepotvrdí.

Lanah P., dříve známá jako Al Pillay, ovšem tvrdí, že s charismatickým Freddiem strávila nějaký čas, poznala ho blíže a nebála se popsat, jak jejich vztah vznikl a co vše se během něho dělo.

Do oka si padli okamžitě

Lanah P a Freddie MercuryZdroj: winto


,,Freddie mě viděl v televizi a jednomu ze svých přátel řekl: ,Viděl jsem tohleto stvoření v televizi a rád bych se s ním seznámil,' " tvrdí Lanah. I přes Freddiho náhlé poblouznění to dvojice vzala pomalou cestou.

,,Ze začátku mi z něho lůno touhou nehořelo, ale náklonnost postupně rostla," přiznává Lanah, ,,a nebyla to jediná věc, která rostla!" vtipkuje holka jedna vykutálená. 

,,Freddie byl úžasný milenec"

Lanah P a Freddie MercuryZdroj: winto


Čím více času spolu Freddie a Lanah trávili, tím víc byl Mercury nadšený. ,,Po čase jsme se dostali k intimitám. Bylo to velice intenzivní," pokračuje Lanah. 

,,Jasně, obdiv ke zpěvákovi jeho formátu udělal své, ale především nás poháněla touha. Freddie byl úžasný," dušuje se Lanah. Věděla však, že jejich dovádění je jen zábava a do vztahu to nikdy nevedlo.

Mercury pořádal velkolepé orgieLanah P a Freddie MercuryZdroj: winto


Freddie považoval za svou životní lásku Mary Austin, se kterou se seznámil ještě před slávou Queenů, a zůstala s ním do posledního výdechu. Mercury měl v životě ještě místo pro Jima Huttona, partnera, milence, potenciálního muže, kterého zbožňoval stejně jako Austin.

Lanah však intimní život zpěváka popisuje jako jednu velkou orgii. Kromě dvou zmiňovaných partnerů se před jeho domem tvořila fronta gayů, které si Mercury zval na velkolepé dovádění.

Pomohla mu s poznáním sebe samaFreddie Mercury a Jim HuttonZdroj: winto


,,Párkrát mě pozval na některé své párty," řekla Lanah. ,,No a řekněme, že to byly velké grupáče. Neshodovalo se to s mou morálkou." Lanah byla ovšem překvapena, jak moc po ní Freddie touží.

,,Nikdy bych netušila, že bych mohla být jeho typem," přiznala. ,,Všechny jeho předchozí vztahy byly s gayi, jejichž kníry připomínaly řídítka od kola. Každopádně věřím, že jsem mu pomohla s poznáním sebe sama," myslí si Lanah, ,,jak po osobní, tak sexuální stránce."

Potvrdí to Jolandina věštecká koule?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů