Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav
130 let

Lidovky.cz

Útočníci Hertl a Zacha zaznamenali v NHL gól a asistenci. Kaše se stal druhou hvězdou večera

Sport

  7:14
New York - Útočník Tomáš Hertl přispěl v sobotním utkání NHL gólem a nahrávkou k výhře hokejistů San Jose 7:4 na ledě Edmontonu. Slávistický odchovanec se trefil potřetí za sebou. Stejnou bodovu bilanci zaznamenal i střední útočník Pavel Zacha z New Jersey, které zdolalo Carolinu 2:0. Brněnský rodák se o vítěznou branku zasloužil v oslabení a byl zvolen druhou hvězdou souboje.

Brněnský rodák Pavel Zacha se o vítěznou branku zasloužil v oslabení a byl zvolen druhou hvězdou souboje. foto: Reuters

Nejproduktivnější Čech v soutěži David Pastrňák pomohl asistencí k obratu Bostonu, jenž porazil Buffalo 3:2 v prodloužení. Centr Radek Faksa se podílel dvěma přihrávkami na přesvědčivém triumfu Dallasu 5:1 nad Detroitem a stal se třetí hvězdou večera. Obránce Red Wings Filip Hronek si z duelu odnesl tři záporné body do hodnocení plus/minus.

V Rakousku jsme braní jako plebs, který lize vadí, rozčiluje se český průkopník v NHL

Útočník Ondřej Kaše vstřelil dvě branky, ale jeho Anaheim podlehl Arizoně 4:5 v prodloužení. Rodák z Kadaně se stal druhou hvězdou večera.

Útočník Ondřej Kaše vstřelil dvě branky, ale jeho Anaheim podlehl Arizoně 4:5 v...
Rodák z Kadaně Ondřej Kaše se stal druhou hvězdou večera.

New Jersey - Carolina 2:0, Los Angeles - Vegas 1:4, Edmonton - San Jose 4:7, Buffalo - Boston 2:3 v prodl., Toronto - NY Islanders 0:4, Ottawa - Washington 2:3, Tampa Bay - Montreal 6:5, Florida - Philadelphia 2:1, St. Louis - Pittsburgh 1:6, Nashville - NY Rangers 3:4, Dallas - Detroit 5:1, Colorado - Chicago 2:3 v prodl., Winnipeg - Minnesota 1:3, Calgary - Vancouver 2:3 v prodl., Anaheim - Arizona 4:5 v prodl.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!