Vánoční svátky a Nový rok strávil v nemocnici Honza Musil. Moderátor tři dny před Štědrým dnem spadl ze žebříku. „Stalo se to 21. prosince v garáži, kam šel Honza pro květináč, protože dostal vánoční růži. Musel vylézt do patra a ve chvíli, kdy byl na žebříku, mu to podjelo a spadl. Zlomil si páteř, devět žeber a propíchl plíci,“ řekl moderátorův partner Jakub pro Sedmičku.  

Moderátor v nemocnici podstoupil operaci rozdrcených obratlů, avšak to nejtěžší má ještě před sebou. Čeká ho náročná rehabilitace, která ho může postavit zpátky na nohy. „Bude to běh na dlouhou trať, čeká ho náročná rehabilitace. Přejeme si, aby normálně chodil, což ale u poranění páteře nikdy nikdo neví,“ dodal Jakub.

Své fanoušky o vážné nehodě, která se mu stala 21. prosince, informoval až 2. ledna. Během vánočních svátků a na Nový rok na sociální sítě přidával fotografie, na nichž je se svým manželem se sklenicí vína v dobré náladě. V té době však již byl hospitalizován v nemocnici. „Dobré ráno vám všem, přátelé. Jsou věci, které sdělovat nechcete, protože prostě ničemu neslouží. Zvlášť v době těch nejkrásnějších svátků. Stalo se a s pomocí Jakoubka, mé rodiny a nejbližších přátel se mi podařilo prožít svátky bez médií, byť vím, že jste si všimli mé minimální účasti na sociálních sítích. Je to zvláštní zjistit, že vám chybí moje zpráva nebo fotka. Teď se ale snažím jít hlavou proti zdi! Vstříc životu, který mi, věřím, nabídne i návrat pohybu,“ vysvětlil na sociální síti Facebook, proč se o nehodě rozhodl informovat až po Novém roce. K příspěvku navíc přidal odkaz na článek magazínu Sedmička.  

Ještě ten den na sociální síť Instagram publikoval i fotografii z nemocničního lůžka! Ke snímku připsal: „Už 12 dní ležím v tomto pelechu na JIP, kde se o mě senzačně starají všechny moje holky,“ napsal a dodal: „Tak já se tedy budu snažit, abych z toho lůžka brzy vstal.“

K fotce se okamžitě začaly sypat tisíce lajků vyjadřující mu podporu a také desítky přání v komentářích od fanoušků a přátel. Následně se na jeho stories objevila další fotografie, tentokrát už z potemělého pokoje. Na peřině Honzovi svítil jen tablet s hudební aplikací, která mu přehrávala písně Hanky Zagorové. 

Fotogalerie
22 fotografií