Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

ZAKÁZANÁ LÁSKA pokračuje: Lucinka (15) je do Bohuše Matuše (45) zabouchlá až po uši!

Bohuš Matuš
Zdroj: Facebook
Exkluzivní foto
Zakázané ovoce chutná nejlépe. Své o tom ví Bohuš Matuš (45), který už v srpnu minulého roku poprvé pomazlil svou Lucinku (15). Pak se zdálo, že spadla klec. Rodiče mladičké studentky konzervatoře se totiž snažili nevšední vztah zarazit. Jenže Lucinka jejich zákazu nedbala a do Bohuše je po uši zamilovaná i pět měsíců poté!

Bohuš Matuš je zadaný pán! Tvoří dvojici s teprve patnáctiletou Lucinkou, která se do něj zamilovala loni v létě. A známý zpěvák, jenž proslul zahalováním hlavy šátkem, její lásku opětoval.

"Já s ní nic neměl. K ničemu nedošlo. Jen jsem ji pohladil třeba po hlavičce, o nic jiného fakt nejde," dušoval se Matuš před pěti měsíci. Jenže románek s mladou dívenkou stále pokračuje!

A tak je velkou otázkou, zda Bohuš a Lucinka zůstali i pouhého mazlení a hlazení po hlavičce. Studentka konzervatoře totiž na svůj Instagram přidává zamilované fotky. Na tu nejnovější se podívejte v galerii. A kdo si umí dát jedna a jedna dohromady, ten dobře ví, že čtvrt roku vztahu si rozhodně žádá víc než nějaké doteky po vlasech.

Zároveň je tady ale pořád zákaz od Lucinčiných rodičů. Ti byli ještě nedávno rázně proti tomu, aby se s Bohušem stýkala. Třeba jim ale muzikálová hvězda zvládla dokázat, že to s jejich dcerou myslí vážně.

Jedno je jisté: tuhle zakázanou lásku jen tak něco nezastaví!

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy