Herečka Monika Zoubková, kterou znají diváci především jako lékařku Terezu ze seriálu Ordinace v Růžové zahradě 2, anebo jako Káču z filmové adaptace oblíbeného seriálu Taková normální rodinka, sdílela na sociální síti fotku ze svého dětství. Je to snímek, jenž má z téhle doby doma prakticky každý – dost podobnou momentkou se například před časem pochlubil komik Lukáš Pavlásek (40).

Ve školce… teda to je tak dávno… Hrabala jsem se ve fotkách, a tahle na mě vypadla. Ten límec! Boží,“ baví se herečka nad svým mladším já v dnes již retro svetříku a s líbezným úsměvem na rtech. V ručkách přitom pevně svírá blonďatou panenku. Za ty čtyři dekády se světlovlasá Zoubková, kterou můžete aktuálně vidět například v Divadle v Celetné nebo ve Studiu Ypsilon, rozhodně nijak zvlášť nezměnila, pouze dospěla a zkrásněla.

Dětství jsem měla krásné, ale ta doba, uff, tu bych zpátky vrátit nechtěla,“ dodává dvojnásobná maminka holčiček Emmy Luisy (11) a Stelly-Marie (7). Jakožto ročník 76 se sametové revoluce dočkala v době, kdy jí bylo třináct let. A přestože prý chtěla být jakmo malá zvěrolékařkou, koneckonců pocházela z lékařské rodiny, na gymnáziu se rozhodla pro herectví - a rozhodně dobře udělala.

VIDEO: Monika Zoubková v Ordinaci: Tereza to bude mít ještě hodně těžké

Video
Video se připravuje ...

Monika Zoubková z Ordinace: Tereza to bude mít ještě hodně těžké Adam Balažovič/bpž

Fotogalerie
22 fotografií