Lilia Khousnoutdinová porodila dcerku Isabelu teprve před sedmi měsíci. A stačilo málo a hned se rozjely spekulace, že by kněžka mohla být znovu těhotná. Miliardář Karel Janeček totiž svou Lilii něžně objal a položil jí ruku na bříško právě takovým způsobem, jakým se nastávající tatínkové dotýkají rostoucího bříška svých partnerek. 

„Lili, já myslím, že bude další požehnané dítě,“ komentovala fotografii jedna z kamarádek. „Tak miminko mě napadlo už před pár dny, že Lili?“ přitakala další žena. Obě tak měly podezření, jestli se Khousnoutdinová brzy nepochlubí dalším budoucím potomkem. 

Kněžka s Karlem Janečkem po několika nešťastných měsících začala žít plnohodnotný partnerský život. Miliardář je totiž stále ženatý s tuniskou matematičkou Mariem Mhadhbi (34), se kterou má syna Karla Yanise (3).

V době jejich manželství se ale spustil s Liliou, kterou si v Bhútánu vzal v budhistickém chrámu za manželku a počali dítě. Před pár týdny dospěl k závěru, že bude s Liliou a s Mariem se dává rozvést. 

Fotogalerie
48 fotografií