Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Amstel Gold Race

SOUHRN 35. KOLA: Bitvu z čela tabulky zvládl Hradec, ale o skóre je v čele Třinec. Litvínov obral Kometu

V přímém souboji o první místo tabulky se dařilo Hradci Králové, který v rámci 35. kola extraligy zdolal vedoucí Liberec po obratu 3:1 a bodově ho dorovnal. Jenže později večer se už z vedení v tabulce radoval Třinec, který doma zdolal Spartu 2:1 a první je s 66 body díky nejlepšímu skóre z této trojice. Dařilo se i Vítkovicím, které po výhře 4:1 nad Karlovými Vary ztrácí na první místo jen bod. Kometa Brno doma nezachytila úvod utkání a nakonec padla s Litvínovem 3:5. V mizérii pokračují Pardubice, které schytaly ve Zlíně porážku 1:5. Plzeň si veze z Olomouce vítězství 4:0 po spolehlivém výkonu.

Mela před brankou v utkání Hradec Králové – Liberec
zdroj: ČTK autor: Vostárek Josef

Hradec Králové – Liberec 3:1

Liberec vedl v Hradci Králové od 32. minuty po trefě obránce Šmída, ale závěrečná třetina patřila domácím. Nejprve srovnal Paulovič a obrat ve skóre dokonal Chalupa, který byl na brankovišti podobně důrazný jako jeho spoluhráč. V závěru přidal pojistku do prázdné branky Zámorský. Hradečtí se tak po výhře 3:1 bodově dotáhli na Severočechy.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Liberec

Třinec - Sparta 2:1

Oceláři už jsou zase lídr extraligy, ale pouze o skóre. Třinečtí zdolali mužstvo kouče Uwe Kruppa 2:1. V brance Pražanů nastoupila poprvé posila ze Zlína Jakub Sedláček. Překonal ho v páté minutě z úniku Vladimír Svačina, ještě do přestávky z úniku srovnal bek Jan Piskáček, ale ve druhé třetině se prosadil Aron Chmielewski a jeho trefa byla vítězná.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Sparta

Chomutov – Mladá Boleslav 3:5

Progres pod koučem Miloslavem Hořavou je znát. Hokejisté Mladé Boleslavi se postupně posouvají tabulkou vzhůru a nyní jsou po vítězství 5:3 na ledě Chomutova už na dostřel nejlepší šestce na sedmé příčce. Ke třetí výhře v řadě Bruslařům pomohl výrazně dvěma góly a asistencí Pavel Musil.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Chomutov

Zlín – Pardubice 5:1

Když to Zlínu nešlo v poslední době, po pěti porážkách se chytl na Pardubicích. Berani přehráli tápající Dynamo 5:1 především díky povedené první třetině, v níž se prosadil Šlahař, Valenta a Fořt. Zlín je nyní na jedenáctém místě, Pardubice stále beznadějně poslední.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín – Pardubice

Vítkovice – Karlovy Vary 4:1

Karlovy Vary nepříznivou sérii nepřerušily a po porážce ve Vítkovicích 1:4 padly popáté v řadě. Ostravany nasměrovali k výhře Radoslav Tybor, který si připsal hattrick, a Patrik Zdráhal. Za hosty snižoval Balán. Vítkovice ztrácí na první místo tabulky jeden bod.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Karlovy Vary

Olomouc - Plzeň 0:4

Plzeň prohloubila současnou výsledkovou mizérii Olomouce. Na ledě Kohoutů zvítězila 4:0 a zapříčinila čtvrtou porážku Hanáků v řadě. Indiány ke čtvrtému vítězství z posledních pěti duelů nasměroval Milan Gulaš a v posledních pěti minutách se k němu přidali Němec, Kodýtek a Eberle. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Plzeň

Brno - Litvínov 3:5

Litvínov letos poprvé obral úřadujícího mistra o body. Na brněnském ledě zvítězil 5:3. Gól a asistenci si zapsal bývalý hráč Komety Lukáš Kašpar. Svou trefou přispěl ke skóre 3:1 po první třetině, po níž talentovaného brankáře Lukáše Dostála vystřídal Karel Vejmelka. Kometa je pátá, Litvínov desátý.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Litvínov

Hlavní zprávy

Nejčtenější články