Hlavní obsah

Pastelově modré vlasy, aktuální trend slavných

Novinky, das

Pokud uvažujete v novém roce o změně image, pak pro vás máme naprostý hit mezi slavnými - pastelově modré vlasy. Podle vlasových stylistů se jedná o snadno dosažitelný odstín, který může slušet každé ženě, která se nebojí vystoupit z davu. Navíc se tento odstín ideálně hodí k mrazivým zimním dnům.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Lady Gaga

Článek

„Pastelové odstíny barev na vlasy jsou v posledních letech stále oblíbenější. Prozatím se vždy jednalo o jemné až pohádkově růžové odstíny či kombinace růžové se stříbrně šedou. Nově se jedná o mnohem odvážnější odstíny modré,” vysvětluje pro Daily Mail vlasový stylista hvězd Jason Collier.

Foto: Profimedia.cz

Raperka Cardi B

Podle něj se nejedná o náhodu. Mnoho slavných žen prochází nejrůznějšími životními změnami - od výměny partnera, mateřství až po změny životního stylu a modrá barva vlasů je způsob, jak své okolí upozornit na svou vlastní vnitřní sílu, sebedůvěru a sebevědomí.

Foto: Profimedia.cz

Modelka a návrhářka Kylie Jennerová

Jak na domácí barvení modrého odstínu? 

Modré odstíny se nejlépe hodí k chladnějším odstínům pleti. Máte-li opálenou pleť či přirozeně teplejší odstín pleti, vše raději proberte s odborníkem. Jde o to, abyste se v novém odstínu barvy cítila skutečně dobře.

Existuje hned několik způsobů, jak dosáhnout blankytně modrého odstínu. Nejsnadněji to půjde u přirozeně světlých blond vlasů. U všech ostatních je zapotřebí vlasy nejprve odbarvit.

Ženy by měly být ale připraveny na to, že prvotní barva může být velmi intenzivní a dokonalý tón se utvoří až po dalším umytí.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Blac Chyna

Chcete-li, aby vám dosažený odstín vydržel co nejdéle, pak je zapotřebí používat speciální přípravky pro barvené vlasy, včetně toneru v kondicionéru, který barvu rozjasní v okamžiku, kdy je třeba.

Kvalitní péče o vlasy je o to důležitější, pokud byly vlasy odbarvovány. V těchto případech se vždy vyplatí výběr péče zkonzultovat s kadeřníky.

Foto: Profimedia.cz

Lily Mo Sheenová, dcera herečky Kate Beckinsaleové

„Modré vlasy mohou vypadat krásně, ale jedná se o velmi odvážný vzhled. Proto, nejste-li si jista odstínem, nejprve zvolte balayage ošetření k prosvětlení konců vlasů a modrý odstín nejprve vyzkoušejte na pramínku, než si jej nanesete na celou hlavu,” radí odborník Chris Williams ze salonu Rush Hair.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám