Video: Šílená minela českého gólmana. Hrachovina upadl a věnoval soupeři vítězný gól

Sport Sport
15. 1. 2019 19:43
Český gólman Barysu Astana Dominik Hrachovina byl v Kontinentální hokejové lize smutným hrdinou zápasu se Spartakem Moskva, protože jeho obrovská chyba při pokusu o rozehrávku ve 36. minutě za stavu 4:4 rozhodla o výsledku.
Dominik Hrachovina
Dominik Hrachovina | Foto: Profimedia.cz

Český gólman byl v té chvíli na ledě teprve zhruba 10 minut, protože do branky přišel až poté, co hosté počtvrté překonali Henrika Karlssona a dokonali obrat z 0:3.

Kazašský tým rychle vyrovnal, ale Hrachovina soupeři doslova daroval opětovné vedení. Při vlastní přesilovce totiž za brankou s pukem na hokejce bez cizího zavinění upadl a kotouč zasunul do prázdné branky Anatolij Nikoncev.

Podívejte se na chybu Dominika Hrachoviny:

Další gól už v utkání dvou týmů směřujících do play off nepadl, na výhře Spartaku se podílel asistencí Robin Hanzl.

Český útočník Vojtěch Polák se svým pátým gólem v sezoně Kontinentální hokejové ligy podílel na překvapivé domácí výhře Vladivostoku 4:1 nad Jokeritem. Nejhorší tým Východu Vladivostok dělilo před zápasem od favorizovaného finského mužstva propastných 37 bodů.

Třiatřicetiletý Polák pomohl Admiralu k obratu v utkání, poté co v 38. minutě vyrovnal na 1:1. Asistenci si u jeho první branky od konce listopadu připsal obránce Karel Kubát.

Kontinentální hokejová liga:

Vladivostok - Jokerit Helsinky 4:1 (za domácí Polák 1+0, Kubát 0+1), Chabarovsk - Jaroslavl 0:2, Kunlun Red Star - Čerepovec 1:4, Novosibirsk - HK Soči 5:4, Barys Astana - Spartak Moskva 4:5 (za hosty Hanzl 0+1), CSKA Moskva - Magnitogorsk 3:0, Dinamo Minsk - Viťaz Podolsk 2:3 v prodl., Omsk - Ufa 5:4 po sam. nájezdech, Petrohrad - Nižněkamsk 2:3 v prodl. (za hosty Nestrašil 1+0), Dinamo Riga - Jekatěrinburg 1:2 v prodl., Slovan Bratislava - Čeljabinsk 0:2.

.

 

Právě se děje

Další zprávy