Kamila se svým přítelem Robim zažívá neuvěřitelné věci, a to jak doma, tak i na jejich dobrodružných cestách po světě. Surfař se brzy stal jejím manažerem a podílí se na všech projektech. Momentálně už několik týdnů společně cestují po Novém Zélandu a točí vařící seriál Kamu vaří v autě. Díl, kde vařila zelňačku, na sebe strhl pozornost a to nejenom kvůli receptu na báječnou polévku.

Pod videem zelňačky se objevil komentář „Jsi těhotná?“. Odpověď zní: „Ne.“ (Ale rozhodně se na to jednou moc těším! Teď mám jen povánoční FOOD BABY. To je totiž to, co s některýma udělá pár týdnů bez aktivního sportu a naopak řádného přísunu alkoholu a neustálého zobání. Skvělý ale je, že naše tělo si hodně pamatuje, a tak jsem v klidu, protože když se do toho zase opřu, za chvilku jsem zpět,“ okomentovala snímek s vypouleným břichem kuchařka.

Rundusová totiž před lety vážila o 33 kilo víc! „Hlavně nedepkařit. Důležitý je to zastavit, znovu se hecnout do aktivního režimu a zdravého stravování, dokud se nestanou neodlučitelnou součástí našeho životního stylu. Tělo se za chvíli odvodní, nabere sílu, necítí se tak unavený a těžký a zvládne mnohem víc. Já teď chci nabrat fyzičku hlavně proto, abych se zlepšila na surfu, dost mi chybí síla v horní polovině těla,“ dodala Kamu.

VIDEO: Potetovaná kuchařka Kamu cestuje po světě sama! Kdy jí šlo o život?

Video
Video se připravuje ...

Potetovaná kuchařka Kamu cestuje po světě sama! Kdy jí šlo o život? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií