Hlavní obsah

Osudová láska? Setkali se záhy po narození, o třicet let později jsou z nich manželé

Novinky, bok

Láska na první pohled může znít jako otřepané klišé, ale stává se to. Jemmy a Daniela Langleyovi se poprvé „viděli” v porodnici den po svém narození, kde podle nich přeskočila pověstná jiskra. O třicet let později jsou manželé a očekávají narození potomka.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Matky Jemmy a Daniela z australského Melbourne se setkaly v roce 1989 ve stejné porodnici, kde v téměř stejnou dobu přivedly na svět i své děti. A jelikož se z nich staly dobré kamarádky, nečekaly a vzájemně „seznámily” i své děti chvíli po jejich narození. I z nich se tedy stali časem dobří kamarádi.

Zhruba v devíti letech ale Jemma s Danielem ztratili kontakt, i kvůli tomu, že jejich rodiny v tu chvíli žily v různých koutech země.

Znovu jej navázali až ve svých čtyřiadvaceti letech poté, co Jemma na sociální síti narazila na stránky jistého kadeřnictví, které, jak se později ukázalo, patřilo Danielově sestře.

„Začala jsem ji na síti sledovat, po čase jsem se snažila dohledat i Daniela. Začali jsme si spolu chatovat,” citoval Jemmu server Independent. Nedlouho poté si zarezervovala termín návštěvy v kadeřnictví Danielovy sestry, které bylo ve stejném městě, kde Daniel v tu dobu také žil. V kadeřnictví se také po letech konečně znovu setkali.

Od té doby se vídali, v roce 2014 se z nich pak stal oficiálně pár. Své pouto následně stvrdili v dubnu roku 2017, kdy vstoupili do manželství. V březnu 2019 se jim má narodit jejich první potomek.

„Všichni náš příběh považují za neskutečný. Já si myslím, že jsme si byli souzeni,” uzavírá Jemma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám