Už loni na podzim podle informací Blesku Ivana oslovila řadu lidí ze showbyznysu a požádala je, aby si zarezervovali termín přesně měsíc před manželovými skutečnými narozeninami. Nyní je bohužel vše jinak a z červnové akce sešlo...

Další nabídky

Důvod? Jako už několikrát zasáhla zpěvákova oslabená imunita. Podle informací Blesku Karel s Ivanou po dlouhém rozmýšlení s lékařským týmem dospěli k rozhodnutí narozeninový koncert zrušit. Gottova manželka prý spolu s omluvou hostům vzkázala, že jedním z hlavních důvodů je Slavíkova „velmi špatná imunita“.

Co se s naším nejslavnějším zpěvákem děje, když už v lednu ví, že kvůli oslabenému organismu ruší červnovou akci? Nebo Ivana spolu s Karlem nechtějí prostě jen riskovat a dřív, než by se celá organizační mašinérie naplno rozjela, informaci ohleduplně pustili tak, aby neblokovali jak arénu, tak kolegy a kolegyně, kteří měli vystoupit. Ti tak mohou přijmout případné další nabídky. Jistě se najde jiná příležitost a jiný termín Karlovi k významnému jubileu popřát.

Ach, ta viróza

Naposledy ho skolila viróza před dvěma měsíci. „Vážení příznivci Karla Gotta, Galavečer hvězd v Plzni, který se měl uskutečnit 17. listopadu 2018, se z důvodu akutního respiračního onemocnění pana Gotta přesouvá na 12. ledna 2019,“ oznámil zpěvák na sociální síti dva dny před termínem konání koncertu.

S tím vším bojoval od podzimu 2015

✔ rakovina mízních uzlin ✔ vyhřezlá ploténka ✔ zápal plic ✔ neprůchodnost střev ✔ zánět dutin ✔ těžká chřipka ✔ několik viróz

Fotogalerie
66 fotografií