Hlavní obsah

Jihočeské pivní stezky jsou nejlepším turistickým produktem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihočeské pivní stezky byly vyhlášeny nejlepším turistickým produktem. Stalo se tak v rámci udílení Velké ceny cestovního ruchu na brněnském veletrhu Go - Regiontour. Jihočeská turistická centrála si odnesla rovněž prvenství za Nejlepší jednotnou kampaň s názvem Jižní Čechy pohodové.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Jihočeské pivní stezky jsou trasy, do nichž jsou zapojeny například pivovary Budvar, Samson i mnohé menší výrobny. V nabídce je celkem šest možností, po cestě je také množství dalších turisticky zajímavých zastávek. Druhé místo za kategorii produktů získaly Cyklopecky Pardubického kraje, třetí příčku obdržel produkt Karlovy Vary Region Card.

V rámci kampaní odborná porota ocenila kromě jižních Čech také Brno a jižní Moravu. Nejlepší lázeňský balíček měla společnost Lázně Luhačovice s nabídkou pobytů nazvanou Za krásami Východní Moravy. Druhé skončily Janské Lázně a třetí Mariánské Lázně.

Jedinou kategorií, v níž hlasovala široká veřejnost, byla ta o cestovní kancelář roku. Tou se stala Exim Tours. Do on-line hlasování se zapojilo celkem 4699 lidí.

Velká cena cestovního ruchu má přispět ke zkvalitnění nabídky a úrovně služeb v rámci českého turismu. „Velmi si vážím toho, že v cestovním ruchu jsou lidé, kteří dokáží připravovat stále nové produkty a projekty, takže každý rok máme co oceňovat,“ uvedla na vyhlášení Eva Frindtová, jednatelka společnosti COT, která je společně s Veletrhy Brno vyhlašovatelem ceny.

Reklama

Výběr článků

Načítám