Hlavní obsah

Vyhřívané polštáře a ohřívací lahve zpříjemní usínání v chladných dnech

Novinky, tnk

Zimní období přímo vybízí k večerům stráveným ve vyhřáté posteli. Abyste si zvýšili komfort, zkuste použít i speciální vyhřívané polštáře a termofory. Díky nim budete mít peřinu teplou ještě dříve, než pod ni vlezete. Oceníte je hlavně na chatách a chalupách, které je třeba po příjezdu nejdřív delší dobu vytápět.

Foto: Hugo Frosch (2x)

Větší polštář s místem na lahev s horkou vodou zajistí příjemný spánek.

Článek

Vyhřívané polštáře z organické bavlny s integrovaným termoforem skvěle fungují nejen jako dekorace, ale také na bolavé břicho, prohřátí ztuhlého krku po namáhavé práci u počítače nebo prohřejí svaly po sportu.

Využít můžete ale i moderních polštářků z pohanky, které jen nahřejete v mikrovlnné troubě. I ty vám nějaký čas vydrží krásně teplé.

Foto: Geschenke.de

Nahřívací polštářky do mikrovlnky jsou jednoduché na používání.

Trendem jsou polštářky se zvířecími motivy. Ty si oblíbí hlavně děti, které mají problémy se zdravotními problémy, na které pomáhá nahřátí podbřišku. Léčbu tak můžete pojmout i jako zábavnou hru.

Foto: Hugo Frosch

Polštářky vznikají i s dětskými motivy.

Klasikou jsou také vyhřívané plastové nádoby na vodu v háčkovaných obalech. Těm nejmodernějším letos vévodí trendy motivy plameňáků nebo kouzelných jednorožců.

Foto: Sophie Allport, Etsy

Hodně trendy motivem jsou v poslední době plameňáci.

Vhod přijdou i lahve v kožešinách, které udrží teplo po delší dobu. V ložnicích navíc zafungují jako stylová a efektní dekorace. Trendem jsou hlavně světlé barvy, předně bílá, která na pohled trochu imituje sníh.

Foto: Annabel James, Beaumonde

Hebké obaly z pravých nebo umělých kožešin se hodí k večernímu posezení u krbu.

Útulný interiér netvoří jen nábytek, ale i drobné dekorace a maličkosti, které dovedou pobyt v prostoru zpříjemnit. Místnost určenou pro trávení zimních večerů zútulní i klasická křesla - ušáky, které se vracejí do módy. [celá zpráva]

Může se vám hodit na Zboží:

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám