Lucie Vondráčková trvá na rozvodu v Kanadě, a tak jí tam její manžel, hokejista Tomáš Plekanec, „zařídil“ pobyt a tím i překazil, aby zpěvačka s dětmi odletěla do jiné země. 

A tak si zpěvačka se syny užívá pořádně mrazivou zimu v Montrealu, kde nicméně podle jejích dřívějších slov její děti chtějí žít. Aby na ni její čeští fanoušci nezapomněli, tak jim občas pošle videovzkaz. „Zdravím vás z -30, nekonečná zima, všude sníh, vánice,“ vzkázala do Česka Vondráčková na sociální síti a ukázala obrázky zasněženého města. „A dnes s větrem -37, jupí!" doplnila pak ironicky.

A popravdě neměla zrovna veselý výraz, čehož si okamžitě všimli její fanoušci a začali ji houfně litovat. „Proboha, ty smutné oči,“ lamentoval jeden, zatímco druhý ji rovnou začal utěšovat tím, že každý mráz časem povolí. Zda měla Lucie oči unavené smutkem nebo je přivírala kvůli velmi nízkým teplotám, ví asi jen ona.

V Česku sice taky řádí zima, ale pořád ne taková jako v Kanadě, kterou Plekanec opustil a žije v Česku, kde hraje za dva kluby a buduje si nový život s tenistkou Lucií Šafářovou. Poslední schůzka u soudu se konala v lednu v Montrealu, ale zatím se vlastně nic nevyřešilo. Lucie dál žádá spoustu peněz (cca 170 milionů), s čímž Tomáš jednoduše nesouhlasí. Tahle česko-kanadská válka bude ještě na dlouho...

VIDEO: Plekanec před novináři: Studuju kanadské právo! Kvůli rozvodu s Vondráčkovou.

Video
Video se připravuje ...

Plekanec před novináři: Studuju kanadské právo! Kvůli rozvodu s Vondráčkovou. Lukáš Červený

Fotogalerie
16 fotografií