Hlavní obsah

Dvouleté dítě vypadlo Američance za jízdy i s autosedačkou

– Minnesota
Novinky, nčs

Obrovské štěstí měla matka a její dvouletá dcera v americké Minnesotě. Dítě vypadlo při průjezdu zatáčkou z jedoucího automobilu a jen díky velkému štěstí se nehoda obešla bez vážnějšího zranění batolete. Záběry zachytil další řidič na palubní kameru a video následně zveřejnila agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Z auta vypadlo za jízdy v zatáčce batole v autosedačceVideo: AP

 
Článek

Chad Mock jel rychlostí zhruba 35 kilometrů v hodině, když při průjezdu pravotočivou zatáčkou z auta před ním z ničeho nic vypadla autosedačka, ve které byla připoutána dvouletá dívka.

Automobil s otevřenými dveřmi pokračoval dál, Mock však duchapřítomně zastavil, vystoupil z auta a zastavil dopravu, díky čemuž předešel mnohem větší tragédii.

Společně s dalším řidičem přenesli autosedačku s dítětem pryč ze silnice. „Kdyby se to nestalo přímo přede mnou, asi bych tomu nevěřil,” napsal Mock na svůj Facebook, kde rovněž sdílel video z incidentu.

Ke zranění naštěstí nedošlo

Podle policie, která obdržela hlášení o dítěti na silnici, automobil řídila matka batolete. Žena sice dítě připoutala do autosedačky, tu už ale nepřipoutala bezpečnostním pásem. Zda dítě otevřelo dveře nešťastnou náhodou, nebo se jednalo o technickou závadu, zatím není jasné.

Přivolaní záchranáři naštěstí na dívce nezpozorovali žádná zranění. Když žena zjistila, že sedačka není v autě, vrátila se na místo incidentu.

Reklama

Výběr článků

Načítám