Hlavní obsah

Jak vypadali slavní fotbalisté před deseti lety?

Praha

Výzva nazvaná 10 year challenge je v současné době velkým hitem sociálních sítí. Její princip je jednoduchý. Na základě dvou fotek porovnat, jak člověk vypadal před deseti lety a jak vypadá nyní. A nevyhnuli se mu ani slavní fotbalisté. Ať už dobrovolně, či nikoli.

Foto: Uncredited, ČTK/AP

Cristiano Ronaldo se raduje z gólu proti AC Milán (ilustrační foto).

Článek

Někteří hráči si jsou velmi podobní, jiní se naopak změnili k nepoznání. Tak jako tak se svět baví. Níže nejdete výběr toho nejlepšího, co po sociálních sítích koluje.

Jedním z těch, kteří prošli velkou změnou, je rozhodně útočník Tottenhamu Hotspurs Harry Kane.

Změnil se i jeden z nejlepších fotbalistů současnosti Lionel Messi.

Naopak velkou změnu neočekávejme od Paula Pogby, který si sice během deseti let z Manchesteru United "odskočil" do Juventusu, avšak už několikátou sezónu je zpět a pod trenérem Solskjaerem patří k základním pilířům sestavy Devils.

Dost možná největší rozdíl můžeme vidět u obránce Realu Madrid Sergia Ramose.

Někteří hráči, například hrdina anglické reprezentace z posledního mistrovství světa Jordan Pickford, dokonce 10 year challenge sdílejí na svých profilech sami a dobrovolně.

A fantazie fanoušků nebere konce. Po sociálních sítích totiž koluje také koláž Garetha Balea narážející na fakt, že Bale měl, stejně jako nedávno, před deseti lety zraněný kotník - pouze na opačné noze.

A na závěr Cristiano Ronaldo, bez něhož by se výběr pravděpodobně jen těžko obešel. Svůj charakteristický postoj, který zaujímá před zahráváním standardních situací, slavný Portugalec v podstatě nezměnil.

Reklama