Ondřej Němec
29. ledna 2019 • 19:43

Kincl zhodnotil zápasy na XFN 15: Buchinger patří už několik let do UFC

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Galavečer XFN nabídl mnoho parádních duelů. Ty nejzajímavější pro iSport ohodnotil skvělý bojovník a jedna z hlavních hvězd českého MMA Patrik Kincl. Nejprve okomentoval zápasy Ivana Buchingera se Sergejem Grecichou a Davida Dvořáka se Zakou Fatullazadem. Zvláště slovenský bijec prý předvedl, že patří do světové špičky.



Díky svým znalostem MMA technik by mohl mít přezdívku „profesor“. Patrik Kincl je skutečně jedním z nejznalejších zápasníků v České republice. Proto jsme právě jeho požádali o rozbor několik soubojů, které mohli vidět diváci na akci XFN 15 ve vyprodané O2 areně.

Kincl: Dvořák teď bude atraktivní pro světové organizace
Video se připravuje ...

David Dvořák vs. Zaka Fatullazade

Patří mezi největší talenty české MMA scény. Rychlou výhrou v souboji na galavečeru XFN 15 si navíc David Dvořák připsal již jedenáctou výhru v řadě, což z něj dělá zajímavého zápasníka pro mnoho světových organizací. A jak hodnotí jeho poslední duel skvělý český bijec Patrik Kincl?

„Pro mě je zásadní moment už začátek zápasu,“ komentuje Kincl. „David si dokázal soupeře skvěle natlačit k pletivu. Soupeř měl tak možnost, jít pouze do stran nebo proti němu. V takovém momentu se soupeř dostává pod tlak a často udělá chybu.“ 

Kincl: Buchinger do UFC patří už několik let
Video se připravuje ...

Ivan Buchinger vs. Sergej Grecicho

Je nejúspěšnějším zápasníkem v rámci Česko-Slovenska. Ivan Buchinger byl dokonce držitelem titulu v prestižní organizaci M-1 Global a jeho bilance čítá 35 výher a jen šest proher. Jeho poslední zápas na akci XFN 15 byl mimořádně napínavou bitvou.

„O Ivanovi se všeobecně ví, že jeho slabinou je první kolo,“ prozrazuje Kincl a upozorňuje, že Buchinger prohrál pouze šest zápasů z jednačtyřiceti, čtyři z toho však už v prvním kole. „V druhém kole je z něj najednou úplně jiný zápasník. Víc tlačí, jde po svém soupeři,“ říká devětadvacetiletý bojovník a dodává, že právě Buchinger podle něj už několik let patří do nejvěhlasnější MMA ligy světa UFC.

Příště bude Patrik Kincl hodnotit zápasy Machmuda Muradova, Karlose Vémoly a svůj duel s Petrem Ondrušem.

Patrik Kincl slaví svůj triumf nad Petrem Ondrušem, díky kterému bude moci vyzvat k odvetě Karlose Vémolu
Patrik Kincl slaví svůj triumf nad Petrem Ondrušem, díky kterému bude moci vyzvat k odvetě Karlose Vémolu

Vémola hodnotí duel Ondruš vs. Kincl: Všechno špatně!
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Buchinger: Před McGregorem jsem se MMA učil z YouTube
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud