„Tenhle příspěvek by se mohl jmenovat: ‚Máme krizičku‘ a ten plurál by byl úplně na místě,“ svěřila se na Instagramu Míša s tím, že i když má šestinedělí už za sebou, pořád je pro ni péče o rodinu dost náročná.

„Jsou dny, kdy to vypadá, že venku snad ani není sluníčko a že spánek je sprostý slovo. Ale slunce svítí a lidi spí... a já jednou budu zase taky, to si slibuju. Jó a když mě potkáte spící v tramvaji nebo autobusu, tak do mě kliďánko drcněte, abych nepřejela,“ vtipkovala unavená herečka a pochlubila se i několika novými snímky malé Emmy, která se narodila týden před loňskými Vánocemi.

 

„Skončilo nám šestinedělí (ale asi si to období ‚hájení‘ protáhneme na desetinedělí) a střeva v Emminčině pupíku si tak nějak dělají, co chtějí, a to hlavně v noci,“ prozradila Maurerová také nedávno, proč je vlastně poslední dobou tak unavená.

Kromě toho její starší děti oslavily 10. narozeniny a nedaří se jí prý ani dohnat vše, co by chtěla stihnout. Také postava jí přidělává vrásky. „Od porodu se moje váha ani nehnula (jako směrem dolů myslím) a ten ‚maršmeloun‘, co mám místo pupku, se né a né zpevnit, zato moje prsa jsou na stupnici tvrdosti železobeton.“

Naštěstí se může spolehnout na pomoc svého partnera, jehož jméno veřejně nechce prozradit. Dokonce si vzal týden „tátovské dovolené“. Není divu, že někdejší hvězda seriálů Ulice či První republika je po jeho boku šťastná a spokojená. „Za těch 10 let jsem změnila barvu vlasů, chlapa, jídelníček a přístup k životu...Teď už nic měnit nechci,“ rekapitulovala dokonce někdejší brunetka a v současnosti zrzka u fotky z doby, kdy byla její dvojčátka ještě stejně malými uzlíčky, jakým je teď jejich mladší sestřička Emma.

VIDEO: Těhotná Míša Maurerová v 7. měsíci: Mám 10 kilo nahoře! Už si sama nezavážu boty.

Video
Video se připravuje ...

Podruhé těhotná Míša Maurerová má v 7. měsíci 10 kilo nahoře! Už si sama nezaváže boty. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
46 fotografií