Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Přiznání Zdeňka Godly alias Franty z Mostu!: Celou dobu mě ŽIVÍ MANŽELKA!

Přiznání Zdeňka Godly alias Franty z Mostu!: Celou dobu mě ŽIVÍ MANŽELKA!
Zdroj: repro TV Prima, Česká televize
+ Dalších 45 fotografií
Dycky Most!
Proslavila ho role Franty v seriálu Most!, který momentálně patří k těm nejpopulárnějším. Zdeněk Godla (43) ale herec vůbec není, před kameru se poprvé dostal díky tomu, že šel vrátit lopaty na úklid. Rodák z Chomutova byl ve středu hostem v Show Jana Krause, kde kromě jiného přiznal, že ho živí manželka!

Za poslední léta český film nepamatuje nikoho, jako je Zdeněk Godla Skrytý herecký talent vytáhli z ulice na televizní obrazovky a jako Franta v seriálu Most! slaví rodák z Chomutova nečekaný úspěch.

Spořádanému životu ale předcházel jeden škraloup z mládí, kdy skončil za mřížemi. „Do vězení už bych se nevrátil, držím se venku 20 let. Tehdy mi bylo 18, říká se tomu mladická nerozvážnost,“ svěřil Godla v Show Jana Krause

Zároveň prozradil, že bez manželky by nedal ani ránu. „Manželka mě celou dobu živí. Já jsem takovej ten domácí kutil. Když nemám práci, tak něco vyrobím, sestrojím, pak to zase zbourám," smál se. „Dělával jsem u zedníků, dělám rád i okrasné zahrady,“ dodal.

Řeč přišla i na aférku ohledně slova "cikán", za jehož použití se Godla nedávno musel omluvit. „Celý život mi říkali cikán, tak jsem si na to zvykl a teď si mám zvykat zase na toho Roma,“ kroutil hlavou před Krausem.

Herectví se rozhodně chce věnovat i nadále, dokonce už má další nabídku, o které jedná. Kromě velké podpory ale musí čelit i tlakům některých nepřejících, kteří si myslí, že by hrát neměl. „Někdo mi říká, že jsem se zaprodal, některým se to prostě nelíbí,“ řekl Godla s tím, že hlavu si kvůli nim určitě neláme.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy