Přesný termín porodu zpěvačka a příležitostná herečka Jessica Simpsonová neprozradila, na sociálních sítích se ale pochlubila, že s manželem Ericem Johnsonem (39), profesionálním hráčem amerického fotbalu, přivítají holčičku. A podle těhotenského bříška to vypadá, že to bude každým dnem!

Po delší době nyní opustila svůj dům, když mířila na schůzku v Beverly Hills. Fotografové zvěčnili, jak moc za posledních pár měsíců narostla. Jessica měla sice problémy s váhou i v předchozích dvou těhotenstvích, tentokrát je to ale podle jejích slov úplně nejhorší.

„Jediné, co mě drží při mém těhotenství nad vodou, je vědomí, že budu mít další zlato jako tyhle dvě," napsala zpěvačka u fotografie svých dětí, kterou sdílela na sociálních sítích. Nedávno si také postěžovala, jak moc jí při tomto těhotenství natékají nohy, a ukázala fotografie svých zmizelých kotníků. „Nějaké rady? Pomoc!" žadonila o tipy od svých fanoušků.

Zatímco měla od doktora naordinovaný klid na lůžku, doma rozhodně nezahálela. Připravovala totiž novou kolekci těhotenských oblečků pro nastávající maminky.

VIDEO: S přibíráním v těhotenství si hlavu donedávna dělala i Míša Maurerová - 10 kilo nahoře! Už si nezavážu boty...

Video
Video se připravuje ...

Podruhé těhotná Míša Maurerová má v 7. měsíci 10 kilo nahoře! Už si sama nezaváže boty Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
76 fotografií