Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Jožo a Franta z Mostu! ukázali své manželky: Chodí spolu do Severky!

Hvězdy Mostu/ vyvedly své manželky.
Zdroj: facebook
+ Dalších 91 fotografií
Most!
Romští herci ze seriálu Most! Jožo a Franta vyvedli své manželky do společnosti. Dali si rande v pondělí večer a nezamířili nikam jinam než do mostecké restaurace Severka na seriál Most!, který se tam pravidelně každý týden promítá. Jak vypadají ženy Joža a Franty z Mostu!?

Peter Bažo hraje v Mostě! romského kápa Joža, který se v seriálu intenzivně začal zajímat o Snědou tíseň. Nedávno jsme vás informovali prostřednictvím rozhovoru o tom, čím se ve skutečnosti filmový Jožo živí. Přes 12 let dělá asistenta městské hlídky a se zaměstnáním je spokojený. S celou rodinou žije na mosteckém nechvalně proslulém sídlišti Chanov.

Zdeněk Godla alias Franta nedávno v Show Jana Krause prozradil, že ho v podstatě celý život živí jeho manželka. Sám se věnoval zedničině a přiznal zálibu v realizaci okrasných zahrad, nicméně se považuje spíše za domácího kutila. Nyní je z něho známá osobnost, za což je vděčný právě seriálu Most! A určitě je za tuto novou příležitost vděčná i jeho žena, na které už tím pádem nebude ležet starost o příjem do rodinného rozpočtu.

V pondělí se oba protagonisté sešli v restauraci Severka, kam vyvedli i své protějšky. Jak obě dámy těchto dvou herců vypadají, se podívejte do naší galerie.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy