Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to tak dávno, co modelka Candice Swanepoel (35) zakusila odvrácenou stranu popularity. Krátce po narození druhého syna Ariela se dočkala kritiky své poporodní postavy.

Dva týdny poté, co se stala dvojnásobnou maminkou, se šla Candice svlažit do moře a fotky, které vznikly na pláži, následně obletěly svět. Komentáře, veskrze pozitivní, na sebe nenechaly dlouho čekat, ale našli se i lidé, kteří měli potřebu kritizovat tehdy stále ještě vypouklé bříško maminky. Líbit si to nenechala a poslala jim slušný, ale rázný vzkaz.

Ariel se narodil loni v létě a od té doby už se Swanepoel objevila v mnoha reklamách. Skvělá je třeba ta na plavky modelčiny vlastní řady, kterou představila loni. Na fotkách Candice pózuje tak, že haterům nedává nejmenší šanci.

Zmíněného Ariela i staršího Anacu má Candice s podnikatelem Hermannem Nicolim, kterého potkala ve svých 17 letech. V poslední době se však spekuluje o tom, že se rozešli.

Candice Swanepoel vypadá na fotkách fantasticky

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Libra in Scorpio

Příspěvek sdílený Candice Swanepoel (@angelcandices), Úno 15, 2019 v 12:04 PST

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám