Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Jasmině Alagič leze těhotenství na mozek: VÝHRŮŽKY a NADÁVKY fanouškům!

Jasmině Alagič leze těhotenství na mozek: VÝHRŮŽKY a NADÁVKY fanouškům!
Zdroj: Instagram
+ Dalších 52 fotografií
Neuvěřitelné
Jasmině Alagič (29) zase bouchly saze. Těhotné snoubence Rytmuse (42) se sociální sítě vymykají z rukou. K fanouškům se chová tak protivně, jako by snad mohli za to, že moderovala SuperStar a vlezla slavnému rapperovi do postele. Sprostě se do nich obula, a dokonce jim vyhrožovala!

Jasmina Alagič (29) už by asi potřebovala potvrdit, nebo brzy bude nadávat i těm, kteří ji ani neznají. Snoubenka Rytmuse (42) má nervy neustále na pochodu a vybíjí si to na svých fanoušcích.

Když se v sobotu vyfotila s tygrem v kleci, ještě nikdo nic nenapsal a Jasmina už začala prskat. "Vím, že to přijde, takže komentáře typu, jak mohla těhotná vlézt k tygrovi, který je proboha v kleci, ta 3, 2, 1," začala Alagič.

"Každého přemotivovaného člověka, který se mě bude snažit jakkoliv hanit jako člověka nebo budoucí mámu, dávám pryč ze svého profilu. Vím, že nic není na sto procent a už obzvlášť není při těchto zvířatech, ale máte dnes stoprocentní jistotu vůbec u něčeho?" vyhrožovala Jasmina fanouškům, že pokud jí nepůjdou na ruku, přestane jim ukazovat své fotky.

Nutno podotknout, že její ostrý vzkaz tak trochu nemá hlavu ani patu. Kdybyste ho četli ve slovenštině, kde se Jasmina netrápila žádnými jazykovými pravidly, řada z vás by se určitě raději dlouze zadívala do sluníčka.

"Já jsem šla k mláďátku, které jeho chovatelé dobře znají, vědí, jak ho zabavit, aby mu nic z toho nebylo nepříjemné, případně ho to nerozrušilo. A proč takové lidi blokuji? Protože mi za prvé přijde neuvěřitelně drzé podle fotky něco takového hodnotit, protože už se konečně chci zbavit takových zastaralých, úzkoprsých názorů," kopla si do lidí, bez kterých by neznamenala vůbec nic.

Jasmina by se měla zamyslet a uvědomit si, že občas není špatné poslechnout si jiné názory. "Třeba jako když mi moudré matky říkaly, že jsem nezodpovědná, protože jsem si byla zacvičit a protože se chci udržet v klidném, krásném režimu, jaký mám bez zdvihání tlaku cizími lidmi," uzavřela. A my vzkazujeme: Příště dýchej zhluboka, Jasmino!

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy