Hlavní obsah
Článek

Autorka a zpěvačka slavného hitu All About That Bass, který rovněž s velkým úspěchem pod názvem Mám boky jako skříň v českém znění přezpívala Ewa Farna, Meghan Trainor (25) nechyběla na galavečeru Grammy. V bílém „hranatém“ kostýmu s výrazným výstřihem byla na červeném koberci nepřehlédnutelná. O pozornost si řekla i polibky s novomanželem.

Tím je herec Daryl Sabara (26), kterého si filmoví fanoušci mohou pamatovat jako malého kluka z filmu Spy Kids. Trainor si za ženu vzal těsně před Vánoci 2018, necelý rok od zasnoubení. „Jsem jím posedlá, ve všem je tak romantický, až je to nechutné,“ žertovala o manželovi v rozhovoru pro E! News. Na líbánky novomanželé odletěli na Bora Bora, kam, netypicky, vzali i rodinu. „Jsem s Darylem ráda sama, ale na náš rodinný výlet mi zůstanou ty nejlepší vzpomínky,“ svěřila Trainor.

Ta je nejen zpěvačkou a skladatelkou, ale také další z žen, které se zasazují o to, aby se lidé, především tedy mladé dívky, měli rádi, přestože nemají „dokonalé“ míry. A i díky zmíněnému songu, v němž kritizuje třeba retušované fotky v magazínech, se jí to daří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám