Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Ona snad na něčem jede, vztekají se diváci: Jana Kirschner to schytává ze všech stran!

Ona snad na něčem jede, vztekají se diváci: Jana Kirschner to schytává ze všech stran!
Zdroj: Facebook.com
+ Dalších 24 fotografií
nenávist v The voice
Ačkoliv soutěž The Voice nedávno odstartovala a v neděli večer měli diváci možnost vidět teprve druhý díl, už mají jasno v tom, kdo je nejvíc štve. Ačkoliv se vlně kritiky ze všech porotců vyhnul jen Pepa Vojtek (53), největší nenávisti se v internetových diskuzích dočkala Jana Kirschner (40), na které diváci nenechali nit suchou.

Jana Kirschner je v soutěži The Voice Česko Slovensko jedinou ženou, která usedla na křeslo porotce a kouče. Tím spíš je s podivem, že ji diváci nemohou vystát. Už po prvním dílu diskutovali o jejím chování a nyní po odvysílání druhého se nebáli použít ani velmi ostrá slova.

Diváci se shodli na tom, že slovenská zpěvačka je velmi afektovaná. Všímají si, že si neustále sahá do vlasů, podivně se pitvoří a především divákům vadí, že deptá soutěžící. Podle nich bylo totiž opravdu nepochopitelné, když vyběhla za zpěvačkou, za kterou se neotočila, a sdělila jí, že byla opravdu dobrá. Tohle může neúspěšného účastníka soutěže velmi zamrzet, protože to značí, že jeho umělecké kvality nebyly dostatečně oceněny.

Na Janě Kirschner nenechali diváci nit suchou, na jejím vystupování na obrazovce jim přijde špatně snad úplně všechno. "Proč se ta přeafektovaná dylina pořád hrabe v těch vlasech? Bože, to je střevo," píše do diskuze jedna z divaček. "Chování Kirschner ve mně vyvolalo tak zhnusený pocit, že nevím, zda budu schopna ten její přiblblý obličej a trapné chování příště zhlédnout," píše další, kterou chování porotkyně dohnalo k myšlence, že přestane show sledovat.

Jaký máte na porotce soutěže názor vy? Myslíte si, že je Jana Kirschner opravdu tak afektovaná, že se na ní nedá koukat? Další názory najdete v galerii

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy