Helena Houdová byla pět let provdána za indického podnikatele Omara Amanata (46), s nímž zplodila tři děti. Ale před šesti lety od něj odešla a rozhodla se i s dětmi cestovat po světě. Nějaký čas jí společnost dělal bývalý moderátor Tomáš Novotný, ale i to časem vzalo za své.

Cesta k léčení moji sexuality začala před šesti lety. Chtěla jsem milovat sebe a svoji yoni (yoni má být skrýš obrovské ženské až šamanské síly, kterou žena využívá, je-li připravena k vnitřní i vnější spiritualitě - pozn. red.), něco v té době nepředstavitelného.“

„Chtěla jsem cítit jiné, vetší, magické potěšení, než jen v občasných povrchních orgasmech. Vydala jsem se na cestu k objetí své sexuality a objevila na ní tolik znalostí a léčení. A hlavně sebe. Sebe – posvátnou, sexuální kněžku z dob dávných i ne tak minulých, ženu, jejíž sexuální tisícileté vědomosti a znalosti jsou zakódované v mém DNA,“ napsala na sociální síť Helena.

Své zakódované znalosti se rozhodla předávat dál. „A tak jsem dovolila svojí duši jít domů. K sobě, do mého srdce. Neskutečně se těším na další krok téhle cesty, kterým je certifikovaná koučka pro posvátnou sexualitu, lásku a vztahy. A ještě víc se těším na to, až budeme my, bohyně, stát ve své magické síle svého lůna a spolu tvořit svět z lásky a intuice a se soucitem,“ dodala Houdová.

VIDEO: Rozvedená Helena Houdová: Zjistila jsem, že můj muž žije druhý život!

Video
Video se připravuje ...

Rozvedená Helena Houdová: Zjistila jsem, že můj muž žije druhý život! Blesk TV

Fotogalerie
40 fotografií