Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Matka umučeného Marečka (†3) o úděsném týrání věděla! Chlapečka mlátili jak psa

Matka umučeného Marečka (†3) o úděsném týrání věděla! Chlapečka mlátili jak psa
Zdroj: Facebook.com
+ Dalších 15 fotografií
zrůdy z loun
Malý Mareček (†3) z Loun v sobotu za podivných okolností zemřel, podle místních ho matka s přítelem utýrali k smrti. Několikrát ho prý lidé v okolí viděli s popáleninami, modřinami nebo vytrhanými vlasy. Podle posledních informací to vypadá, že sama matka se na týrání fyzicky nepodílela, o otřesném chování otčíma vůči synovi však věděla a nenahlásila ho, aby jí sociálka malého chlapce neodebrala nebo aby nepřišla o partnera.

Chlapeček by v březnu oslavil třetí narozeniny, těch se však bohužel nedožil. Matka chlapce Simona svěřila portálu blesk.cz, že Marečkův otčím Josef chlapečka bil každý den. "Kluk ho nechtěl poslouchat, tak ho za to mlátil, netušila jsem, že to dojde takhle daleko," uvedla Simona.

Když byla chlapcova matka dotázána, proč malému nepomohla, odpověděla, že se prý bála. Nechtěla, aby jí syna odebrala sociálka. Na internetu však lidé spekulují nad dalšími dvěma možnostmi - prý je možné, že raději nechala bít syna, než aby přišla o muže. Další možnost je, že tyran mlátil i ji a ona se ho bála.

Promluvili však i lidé z okolí. "Prý kluka pálil cigaretami, venku pak říkali, že si to malý dělá sám. Oni s ním moc nevycházeli, takže jsem neviděla, jestli měl nějaké modřiny," svěřila Blesku sousedka.

"Ten kluk nemohl nic. Musel celý den klečet v pokoji a držet před sebou knížky. Mlátili ho jako psa. Od rána do večera. Všude měl modřiny a strupy, jak mu tekla krev," popisuje otřesnou tyranii na Facebooku jistá Veronika.

Otčím byl vůči chlapečkovi násilnický často, poslední útok však malý chlapec nepřežil a policie muže v neděli obvinila z těžkého ublížení na zdraví a týrání. Znalecké zkoumání má nyní odhalit, zda bylo týrání příčinou Marečkovy smrti.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy