Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

MRAZIVÉ OBVINĚNÍ: Malého Marečka (†3) jste nechali doma umírat NĚKOLIK DNÍ!

MRAZIVÉ OBVINĚNÍ: Malého Marečka (†3) jste nechali doma umírat NĚKOLIK DNÍ!
Zdroj: eXtra.cz
+ Dalších 20 fotografií
hrůzná smrt
Případ malého Marečka, kterého podle dosavadních informací utýral jeho otčím Josef, který si měl na chlapečkovi agresi vybíjet pravidelně, otřásá celou republikou. Na sociálních sítích se to jen hemží komentáři lidí z okolí, kteří popisují, co se mohlo za zavřenými dveřmi bytu, kde zrůdní rodiče bydleli, odehrávat. Objevilo se však i dost konkrétní svědectví, podle kterého nechala matka svého syna po napadení otčímem umírat dva dny!

Ačkoliv to nejdříve vypadalo, že matka týrání chlapečka přihlížela, ale osobně se na něm nepodílela, podle informací, které osoby z jejího okolí sdílí na sociálních sítích, tomu je jinak. Kromě toho, že Simona přihlížela tomu, jak Josef Marečka mlátí, sama mu údajně nedávala ani najíst.

Jeden ze svědků se na Facebooku dokonce podělil i o to, jak probíhaly poslední dny malého Marečka. Pokud jsou jeho tvrzení pravdivá, nebohý chlapeček byl už 14. února ve velmi špatném stavu. Zmláceného ho měla Simona s Josefem vzít na hřiště, kde ho údajně všichni ostatní litovali. Místo toho, aby zubožené dítě vzali rodiče do nemocnice, odvedli ho domů, kde ho doslova nechali dva dny umírat. Dle výpovědi dalších svědků mu pomoc zavolal až spolubydlící páru, který se na trpícího chlapce nedokázal dívat.

Čím dál tím více informací nasvědčuje tomu, že spekulace, které se objevily na Facebooku, jsou pravdivé a pár se chtěl malého Marečka opravdu zbavit. Lidé už se nyní jen děsí, jaké další strašlivé detaily se na sociálních sítích objeví. Celé znění svědectví naleznete v galerii.

DALŠÍ ČLÁNKY O PŘÍPADU UTÝRÁNÍ MALÉHO MAREČKA

Měl utýrat chlapečka (†3) z Loun k smrti: Popáleniny, modřiny a vytrhané vlasy! Matka na to nic

Matka umučeného Marečka (†3) o úděsném týrání věděla! Chlapečka mlátili jak psa

HRŮZNÁ SVĚDECTVÍ okolí: Marečka (†3) se chtěli zbavit, umučili ho, protože jim překážel!

Související články

Další články

Nejnovější kauzy