Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

JE POŘÁD NA SVOBODĚ?! Po matce umučeného Marečka (†3) se SLEHLA ZEM!

JE POŘÁD NA SVOBODĚ?! Po matce umučeného Marečka (†3) se SLEHLA ZEM!
Zdroj: Facebook
+ Dalších 20 fotografií
Krkavčí matka
Zrůdná matka s přítelem měli umučit malého Marečka (†3) k smrti. Někteří sousedé z Loun tvrdí, že Simona svého syna nechala po napadení otčímem dva dny v krutých bolestech umírat. Kriminalisté přitom zatím zadrželi a obvinili jen jejího přítele Josefa. A zdá se, že po matce se beze stop slehla zem!

Podle prvotních svědectví měl malého Marečka (†3) z Loun týrat jeho otčím Josef a matka Simona neměla o ničem vědět. Další sousedé ale ze smrti viní i mladou ženu, která chlapečka porodila už jako šestnáctiletá.

Prý nechala svého syna umírat v krutých bolestech dva dny. Naposledy vydechl v sobotu, kdy policisté v souvislosti s případem zadrželi a obvinili mladého muže. Pravděpodobně šlo právě o Josefa, který měl Marečkovi vytrhat vlasy, mlátit ho jak psa a zhasínat o něj cigarety.

Nikdo ale netuší, jaký osud pro smrti Marečka potkal jeho matku Simonu. Podle policie je obviněn pouze muž, o ženě zatím nepodala žádné informace. "K případu se momentálně nemohu vyjádřit, další informace poskytneme ve čtvrtek," řekla eXtra.cz mluvčí lounských policistů Irena Pilařová.

Nelze tak vyloučit, že se Simona může pohybovat na svobodě. A pokud jsou svědectví místních pravdivá, je to přinejmenším k zamyšlení.

Mareček měl být totiž už ve čtvrtek 14. února ve velmi špatném stavu. Zmláceného ho měla Simona s Josefem vzít na hřiště, kde ho údajně všichni ostatní litovali. Místo toho, aby zubožené dítě vzali rodiče do nemocnice, odvedli ho domů, kde ho doslova nechali dva dny umírat. Dle výpovědi dalších svědků mu pomoc zavolal až spolubydlící páru, který se na trpícího chlapce nedokázal dívat.

Jasno bude až s dalšími výsledky vyšetřování, které intenzivně probíhá.

DALŠÍ ČLÁNKY O PŘÍPADU UTÝRÁNÍ MALÉHO MAREČKA

MRAZIVÉ OBVINĚNÍ: Malého Marečka (†3) jste nechali doma umírat NĚKOLIK DNÍ!

Měl utýrat chlapečka (†3) z Loun k smrti: Popáleniny, modřiny a vytrhané vlasy! Matka na to nic

Matka umučeného Marečka (†3) o úděsném týrání věděla! Chlapečka mlátili jak psa

HRŮZNÁ SVĚDECTVÍ okolí: Marečka (†3) se chtěli zbavit, umučili ho, protože jim překážel!

Související články

Další články

Nejnovější kauzy