Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

ROZHOVOR: Položí KOKAIN na parapet a policii se vysmívají! Takhle v Praze pracuje mafie

+ Další 2 fotografie
V centru Prahy ho dostanete za pár minut, jeho kvalita mnohé překvapí. Řeč je o kokainu a v Praze ho seženete na každém rohu. Redaktoři eXtra.cz se ho rozhodli nakoupit, otestovat jeho čistotu a rozklíčovat strategie dealerů, kteří ho prodávají. Na kameru eXtra.cz promluvil člověk, který o byznysu s kokainem na ulici ví mnohé...

Muž, říkejme mu "Pořadatel", roky pracoval v nočních podnicích v centru Prahy. Zkušenosti s dealery kokainu má velké. Viděl hodně. A na kameru redaktorům odhalil pozadí tohoto velmi výnosného byznysu.

Prozradil třeba to, že byznys s prodejem kokainu na ulici je velmi sofistikovaný Dealeři mají větší množství schované třeba v kolech osobních automobilů či v takzvaných černých schránkách, kde k nim mají přístup a vidí na ně. "Mají u sebe jen trochu kvůli policejnímu zásahu," řekl nám Pořadatel.

Podle něj je třeba Václavské náměstí místem, kde se ke kokainu dostanete hravě, a to jak v horní polovině, tak ve spodní. Což se nám potvrdilo, když jsme kokain v nedaleké ulici Jungmannovo náměstí nakoupili. Jeho čistota po testech v toxikologické laboratoři byla 43 procent kokainu.

Jak byznys, ve kterém se točí miliony, funguje a jaké strategie dealeři používají? Na to se podívejte v exkluzivním videu.

První díl - reportáž o prodeji kokainu v Česku naleznete ZDE

Druhý díl - reportáž o čistotě koupeného kokainu naleznete ZDE

Může policie proti dealerům vůbec zakročit?

Co o kokainu v Česku řekl muž, který ho užíval 20 let?

SERIÁL O KOKAINU V ČESKU POKRAČUJE V PÁTEK NA WEBU EXTRA.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy