Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Chodí o berlích! Honza Musil se přes obrovskou bolest postavil na nohy

Honza Musil se postavil už jenom pomocí berlí.
Zdroj: Instagram
+ Dalších 7 fotografií
Velký pokrok
Moderátor Honza Musil (51) dělá neuvěřitelné pokroky! Po ošklivém úrazu nebyly prognózy nijak pozitivní. Silná vůle a obrovská podpora rodiny ovšem dělá divy. Na začátku února dokázal Honza udělat pár kroků bez chodítka a dnes se už prochází jenom s pomocí berlí.

Honza Musil stále více ukazuje, že je optimista a že to rozhodně nevzdává. Naopak. Po tom, co se mu nešťastná událost, při které spadl před Vánocemi ze žebříku, přihodila, bojuje ze všech sil. Má za sebou tři operace a opravdu se začíná blýskat na lepší časy. Jak redakci eXtra.cz Honza před dvěma týdny prozradil, daří se mu lépe než v prosinci a čeká ho kolečko vyšetření, po kterých bude následovat ještě čtvrtá operace.

Honza na svém Instagramu přiznává, že i přes velké bolesti se na každé cvičení těší a děkuje týmu ošetřujících lékařů a fyzioterapeutů za trpělivost. Všichni, kdo Honzovi drží palce, mají obrovskou radost, když vidí moderátorovy pokroky. Z velké části je to i zásluha jeho rodiny, která drží pohromadě a pravidelně ho na lůžku navštěvuje.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy