Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Premiéra prominentných detí: Majeský ukázal svoju princeznú, hanblivá Kalisovej Mia... Dcéru priviedol aj Marek Fašiang!

Známe tváre ukázali svoje ratolesti. Zobraziť galériu (12)
Známe tváre ukázali svoje ratolesti. (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - V stredu sa v jednom z bratislavských kín konala slávnostná premiéra animáku Ako si vycvičiť draka. Ide už o tretí diel úspešnej rozprávky, a tak niet divu, že si premiéru nenechalo ujsť množstvo fanúšikov. A prišli aj tí prominentní.

Zdá sa, že draky už dávno nie sú symbolom strachu či zla, ako to bolo v našich klasických rozprávkach. Prispel k tomu určite aj známy animák Ako si vycvičiť draka, ktorý pokračuje už tretím príbehom. Na jeho premiéru prišlo aj množstvo prominentných hostí a ich dietky.

Na premiéru prišla aj dlhoročná tvár televízie Markíza Miriam Kalisová (33). Moderátorka priviedla aj štvorročnú dcérku Miu. Tá sa na film síce tešila, no z cvakania fotoaparátov príliš radosť nemala a pri mame pózovala iba veľmi hanblivo. V kine sa objavil aj úspešný herec Marek Majeský (46). Na premiére mu robili spoločnosť jeho sympatická manželka Jana a ich mladšia princezná Hanka (4).

O prekvapenie sa postaral aj známy seriálový otecko Marek Fašiang (33), ktorý si večer užil taktiež v obklopení až dvoch mladých dám. Okrem jeho priateľky Terezy (20) vyvetral aj svoju dcéru Julku. Samozrejme, ide o jeho seriálovú dcéru, malú herečku Lauru Gavaldovú (9), keďže herec zatiaľ vlastné deti nemá. Netají sa však tým, že s Laurou si rozumejú a sem-tam trávia spolu čas aj mimo nakrúcania a kamier.

Kto ďalší si prišiel pozrieť premiéru nového animáku, uvidíte v našej galérii.

Viac o téme: Miriam KalisováMarek MajeskýMarek Fašiang
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu