Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Další DRASTICKÁ PROMĚNA Ewy Farné: Nejenže hubne o závod, ale dokonce...

Další DRASTICKÁ PROMĚNA Ewy Farné: Nejenže hubne o závod, ale dokonce...
Zdroj: Instagram
+ Dalších 97 fotografií
Neuvěřitelné
Ewa Farna (25) je takový chameleon, který umí měnit nejenom barvy, ale i objem! Za pár týdnů urazila ohromný kus cesty, které se většina lidí bojí tolik, že se na ni nikdy nevypraví. Teď se zpěvačka odhodlala k další zásadní změně. Pozdravila fanoušky z tropického ráje a ti zůstali s ústy dokořán!

Škarohlídi se jí posmívali, že pod ní praská podlaha. Ale teď už se nebojíme říct, že se z Ewy Farné (25) stala nádherná laň, pod níž praskají leda větvičky v dubovém háji.

Zpěvačka měla dlouhodobý problém se stravováním, noční útoky na rychlá občerstvení ale nadobro pověsila na hřebík. Tvrdě na sobě začala makat a výsledky jsou naprosto ohromující. Farna dala pryč tolik přebytečných kil, že se dokonce někteří lidé ptají, kam zmizela, a dožadují se, aby se jim Ewa vrátila.

A jelikož se zpěvačka v poslední době změnám nebrání, odhodlala se i k té nejzásadnější. Novým účesem se vrátila ke svým začátkům, její krásnou tvář totiž znovu zdobí ofina. Tu poprvé ukázala na fotce z tropického ráje, kde si užívá zaslouženého odpočinku.

"Zdravím všechny z ráje," napsala vysmátá Ewa a většina fanoušků zůstala s ústy dokořán.

Někteří se dokonce nebáli přiznat, že si Farnu popletli s Vanessou Hudgens (30), hvězdou legendárního Muzikálu ze střední. Takhle to dopadá, když na sobě někdo maká až příliš. Ewě každopádně posíláme obří palec nahoru!

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy