Hlavní obsah
Článek

Včera jsme vám přinesli nemilou zprávu, že zpěvák Laďa Kerndl zkolaboval a musel být urychleně hospitalizován. Ve vážném stavu byl převezen na jednotku intenzivní péče v Blansku. O tom, že byla situace se zpěvákem opravdu vážná, svědčil fakt, že k němu na oddělení nepustili jeho dceru Terezu Kerndlovou (37).

Nyní se snad zdravotní stav Kerndla začíná zlepšovat. „Jeho stav se lepší, a i když jsem se s ním stále nemohla osobně vidět, alespoň jsme se spojili přes videohovor. Jsem mu nablízku, jen pár kilometrů od nemocnice v Blansku, kam touto cestou posílám velké poděkování za péči a čas, který mu věnují, aby se mohl, co nejdříve vrátit domů,” svěřila se prostřednictvím svého profilu na sociální síti Instagram Tereza Kerndlová.

Zpěvačka se rozhodla vyhnout spekulacím o zdravotním stavu svého tatínka a upřesnila, co ho trápí. „Kromě zápalu plic jde i o další infekci v těle, se kterou bojuje, ale díky skvělým lékařům a sestřičkám se pomalu dostává do pořádku a věřím, že je z nejhoršího venku,” uvádí Tereza, která pevně doufá, že se s otcem bude mít šanci osobně vidět už tuto sobotu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám