Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Matěj Hádek (48) se poprvé vyjádřil ke svému vztahu k Lucii Vondráčkové (44). Úplně poprvé promluvil o propírané kauze jeho poměru s Lucií, za kterou měl údajně tajně chodit přes plot k ní domů. Dokazovat to mají kamerové záznamy, které vlastní stále ještě manžel Vondráčkové, hokejista Tomáš Plekanec (41).

"S Lucií se známe 25 let. Vždy jsme byli a budeme přátelé. Nic jiného mezi námi nikdy nebylo. Lži a pomluvy v tisku nejsou hodny ani odpovědi ani komentování. Proto je tohle mé jediné a konečné prohlášení," řekl Super.cz Hádek.

Lucie sama se nechala už několikrát slyšet, že ji s Matějem <a href="https://www.super.cz/583908-lucie-vondrackova-se-vyjadrila-k-fame-ze-se-rozvadi-kvuli-kolegovi-tady-je-jeji-verze.html">pojí jen přátelství a pracovní záležitosti</a>. <a href="https://www.super.cz/595508-klip-s-matejem-hadkem-je-venku-takto-lucka-vondrackova-vyjadruje-lasku-bolest-nadeji-i-smutek.html">Hádek účinkoval v jejím videoklipu</a>.

Reklama

Další články

Načítám