Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Drsná slova: Sousedé mladé maminky Marečka (†3) z Loun chtějí za týrání trest smrti!

+ Dalších 26 fotografií
Louny a s nimi i celé Česko jsou na nohou kvůli smrti malého Marečka (†3). Toho měla umučit matka Simona s přítelem Josefem. Ještě minulý čtvrtek prý lidé viděli totálně zmláceného chlapečka na dětském hřišti. Redaktoři eXtra.cz se vydali do místa tragické události, kde se scházejí lidé a ke vchodu nosí svíčky. Jednotně mladou maminku odsuzují...

Podobnou tragickou událost, jaká se stala, v Lounech nepamatují. "Měli by jí dát maximální trest, trest smrti," řekla nám na kameru jedna ze sousedek, která mladou maminku se synem viděla několikrát na procházce. "Je to hrozné. Co to je za lidi, utýrat svoje dítě," pokračovala další ze sousedek.

Atmosféra je mezi lidmi hodně napjatá. Někteří dokonce tvrdí, že maminka tříletého chlapečka byla fyzicky napadena některými sousedy a skončila v nemocnici. Jiní zase tvrdí, že se ukrývá u své babičky. Policisté zadrželi v souvislosti se smrtí malého Marečka (†3) jednoho muže. Pravděpodobně jde o Josefa, přítele chlapcovy matky.

Obyvatelé Loun příšerný případ zasáhl a chtějí se s chlapečkem naposledy rozloučit. V neděli 24. února od 14 hodin se proto sejdou na tamějším Mírovém náměstí.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy