Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nepoškvrnené počatie? Dievčina (20), ktorá tvrdí, že je panna, porodila chlapca!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

GUIJANG - Ako nepoškvrnené počatie sa spočiatku vyvíjal prípad dvadsaťročnej Číňanky, ktorú doviezli na pohotovosť záchranári v sprievode jej rodičov. Vykazovala symptómy, ktoré nápadne pripomínali predpôrodné kontrakcie. Lekárom nakoniec trvalo veľmi dlho, kým nastávajúcu mamičku presvedčili o tom, že bude rodiť. Ona totiž stále tvrdila, že je panna.

Ku kurióznej situácii došlo v nemenovanej čínskej nemocnici v provincii Guizhou, kam záchranári doviezli mladú ženu s kontrakciami. "Pacientka nám tvrdila, že nemôže byť tehotná, pretože nikdy nemala pohlavný styk. Jej tehotenstvo zakrývala nadváha, ale aj tak nám bolo od prvej chvíle jasné, že bude rodiť," povedal ošetrujúci lekár. 

Nepoškvrnené počatie? Dievčina (20),
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Dvadsiatnička vraj dookola opakovala, že nikdy nebola s mužom, že mužov neznáša a všetko je to len veľký omyl. Na otázku lekára, či nemohlo dôjsť k sexu v stave opitosti, odpovedala, že má intoleranciu na alkohol a vôbec nepije. Navyše uviedla, že mala pravidelný menštruačný cyklus. Pacientka nakoniec skončila na operačnom stole. Hoci do posledných chvíľ opakovala, že je panna, narodil sa jej zdravý chlapček. Ona ho však odmietla prijať, a tak sa bábätka ujali jej rodičia.

FOTO Matka rodila cisárskym rezom, toto ani vo sne nečakali: Synček sa narodil v bubline!

"S prípadmi žien, ktoré  prídu na pohotovosť s kontrakciami a nevedia o tom, že budú čoskoro rodiť, sme sa už stretli. Väčšinou ide o pacientky s nižšou inteligenciou," vysvetlila pôrodná asistentka. V tomto prípade však zostal personál prekvapený, pretože sociálne zázemie tejto dievčiny je veľmi dobré a ona sama je vzdelaná. To, či si bábätko nechá alebo ho dá adopciu, nie je doteraz známe. 

Viac o téme: ČínaPôrodPanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu