Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Záhadná mrtvola v Ostravě! Přijela na pásu v třídičce papíru

Záhadná mrtvola v Ostravě! Přijela na pásu v třídičce papíru
Zdroj: Policie ČR
+ Dalších 5 fotografií
záhada
Policie žádá veřejnost o pomoc při identifikaci mrtvého muže. Pracovníky ostravské třídírny papíru vyděsila mrtvola, která přijela na pásu. Ačkoliv bylo tělo značně poškozeno, zůstávají detaily, například oblečení a tetování, díky kterým je možné, že muže někdo pozná.

Když se tělo objevilo na pásu, zaměstnanci okamžitě informovali nadřízené, kteří bez váhání zalarmovali policii. Kromě kriminalistů na místo dorazil i soudní lékař a byla nařízena pitva zjišťují identitu mrtvého, do současnosti provedené úkony však nevedly ke zjištění jeho totožnosti. Žádáme proto veřejnost, která může poskytnout jakékoliv informace, aby tak učinila na lince 158," sdělila krajská policejní mluvčí Gabriela Pokorná.

Ačkoliv se policie zabývá všemi možnostmi příčiny úmrtí, úmyslné cizí zavinění zatím nebylo zjištěno. Kriminalisté pracují především s možností, že se jedná o muže bez domova, který se do kontejneru na papír schoval před mrazy a usnul. Nebylo zveřejněno přesné místo, kde byla mrtvola objevena, jedná se ale o třídící linku na Ostravsku.

Policisté za účelem možné identifikace zveřejnili popis osoby. "Muž byl štíhlý, vysoký 178 centimetrů, ve věku asi 40 let. Měl tmavě hnědé, krátké vlasy s pleší na temeni hlavy. Dalším znakem jsou světlé vousy. Měl na sobě tmavé triko s dlouhým rukávem značky Dynamil a modrou bundu značky Fjall Ravenn. Dále měl šedé teplákové kraťasy Everlast a na nohou hnědé kotníkové boty," sdělila mluvčí. V galerii naleznete fotografie, díky kterým je možné muže identifikovat.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy