Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hvězda Ulice Kadeřávková nakládá svým bývalým: Popřála bych vám všechno nej, ale to už jste měli!

Korunka jí sluší i v reálu.
Zdroj: Instagram.com
+ Dalších 48 fotografií
drsná slova
Rozina Maléřová z Ulice, tedy Anna Kadeřávková (21), opět řádila na Instagramu! Někdo z jejích bývalých ji zřejmě pěkně naštval a tak se rozhodla, že se o nich rozepíše. Vzkaz poslala rovnou jejich nynějším přítelkyním a rozhodně nešetřila ani je, ani jejich milované.

Anna Kadeřávková je velmi mladá talentovaná herečka, která je ale známá tím, že na Instagramu čas od času zveřejní dost svérázný příspěvek. Výjimku neudělala ani v momentě, kdy se rozhodla promluvit k partnerkám svých bývalých, kterým vmetla, že jejich partneři tu nejlepší holku už měli!

Hvězda Ulice se ostrých slov rozhodně nebála."Pro všechny nový holky všech mejch bejvalejch kluků a pro všechny bejvalky všech kluků, se kterýma jsem, nebo v budoucnu budu. Dřív jsem si myslela, že jste kravky a fakt jsem vás neměla ráda," začala drsně Kadeřávková. "Pravdou je, že čím dýl na tomhle světě jsem, tím víc zjišťuju, že se prohlubuje moje vnitřní pochopení pro všechno. A tak děkuju všem z vás přede mnou, holky a ženy, že jste se mi toho chlapa snažily tak pěkně vychovat a připravit na míru. A držím palce všem z vás, kterým jsem přenechala svoje ex," píše herečka.

Do svých bývalých se opřela hodně drsně. "Snažila jsem se, ale bylo to těžký. Teď už je nechci, je to na vás, držím palce. A až na vlastní kůži zjistíte, proč už jsou ex, a třeba mě i pochopíte, tak mi je nevracejte (neberu ani za milion... za dva možná), ale klidně se mi ozvěte. Ráda se tomu (rozumějte: jim) s váma nad skleničkou vína zasměju," napsala téměř s jistotou, že ani nynější partnerky s jejími ex nevydrží.

Nakonec však sympatická herečka dodala, aby byl příspěvek brán s rezervou. Zřejmě tedy celý příspěvek nemyslela tak drsně, jak se zdálo.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy