Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Smutné stáří Zdeňka Srstky (83): Přišel o pejsky v televizi a nikoho už nechce vidět!

Zdeněk Srstka v roce 2019
Zdroj: reprofoto ČT/Chcete mě?
+ Dalších 17 fotografií
PENZE HVĚZDY
Nedávný odchod moderátora, amatérského herce a někdejšího kaskadéra Zdeňka Srstky (83) z pořadu Chcete mě? rozesmutnil všechny, kteří ho čtvrt století na obrazovce rádi sledovali. Jenže i tenhle někdejší silák už ztratil někdejší jiskru a energii. Zrušil i další práci a už chce být jen doma se svou paní.

Zdeňka Srstku jsme se dlouho snažili získat na rozhovor, v němž by mohl zavzpomínat na svou plodnou filmovou kariéru. Jeho mobil je už ale delší dobu nedostupný, takže jsme pátrali po známých.

Moderátor Michal Herzán nám prozradil, že s kamarádem Zdeňkem chtěl i přes jeho konec v televizi dál jezdit po zájezdních vystoupeních. „Nedávno jsem ale mluvil s jeho paní a vyrozuměl jsem, že Zdenda už by zájezdy nedával. Už na to nemá,“ krčí smutně rameny.

Sama manželka Zdeňka Srstky při našem telefonátu odmítla, že by její manžel ještě někomu poskytoval rozhovor. „Už ne. Už nechce. Už chce být doma a mít klid,“ prozradila nám paní Alenka.

Velký milovník zvířat si nyní konečně užívá zaslouženého důchodu. Můžeme mu jen přát, aby si ho ještě dlouho vychutnával plnými doušky a nic ho netrápilo!

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy