Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

VÍKENDOVÝ HOROSKOP: Štírky čeká lesbická zkušenost, Beran bude mít dusno doma

VÍKENDOVÝ HOROSKOP: Štírky čeká lesbická zkušenost, Beran bude mít dusno doma
Zdroj: youtube.com
+ Dalších 8 fotografií
VÍKENDOVÝ HOROSKOP
Je před námi poslední únorový víkend! Připravte se na drobné roztržky, které vás mohou potkat ve vztahu i na domácím poli. Pokuste se tyto neshody nevnímat příliš negativně a neberte si je zas až tolik k srdci. Tak rychle, jak přišly, zase odezní. Tento víkend je jako stvořený pro lásku či nějaké vášnivé povyražení. Potkáte nové lidi a užívat si budete každé seznámení. Hvězdy vám prozradí, co vaše znamení čeká o víkendovém volnu! Přečtěte si VÍKENDOVÝ HOROSKOP!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, na víkend chystáte troufalé plány, ale nepočítáte s tím, že rodina si domluví vlastní program. Zkonzultujte to s nimi předem. Co se týká partnerství, jednáte sice v nejlepším zájmu, ale přece jen za zády drahé polovičky. Těžko budete vysvětlovat, že jste chystali překvapení. A co čeká o víkendu single Berany? To se dozvíte ve fotogalerii.

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

V poslední únorové dekádě se nebojte udělat větší životní změny. Vítané jsou především v oblastech, kde o nich uvažujete delší dobu. Teď vám vesmír propůjčuje odhodlání dotáhnout je do konce. Nezadané může inspirovat jistá osoba, kterou o víkendu potkají. Co si ve vašem vztahu uvědomíte? To se dozvíte ve fotogalerii.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci, věřte pouze tomu, co vidíte na vlastní oči a ještě k tomu si zjistěte všechny související informace. Hrozí, že uděláte chybný úsudek kvůli zprávám z druhé ruky nebo vyslechnutému útržku cizího rozhovoru. Následky takového jednání by vás nepotěšily. Co si potřebujte o víkendu promyslet? To se dozvíte ve fotogalerii.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Hektický životní styl se odrazí na vašem jídelníčku. Raci sice patří mezi obrovské gurmány, ale v časové tísni do sebe naládují potraviny, které mají ke zdravé výživě daleko. Nechcete-li trávit víkend v posteli s trávicími obtížemi, včas brzděte. Čemu neodolají nezadaní Raci? To se dozvíte ve fotogalerii.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Máte radost z toho, že vám Slunce uvolnilo ruce a vy se v lásce můžete vydat za štěstím. Pátek má jasný účel. Nezadaní se vydají na lov ideálního životního partnera, Lvi ve vztahu se snaží zbavit nánosů stereotypu. Obojí slibuje nefalšovanou zábavu. Co vám hvězdy doporučují udělat o víkendu? To se dozvíte ve fotogalerii.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

V sobotu se zaměřte na vylepšení svého zdravotního stavu a kondice celkově. Především Panny pracující v sedavém zaměstnání trpí kvůli zpomalenému trávení. Jste unavení, nafouklí a necítíte se fit ani po psychické stránce. Rapidně změňte jídelníček. Co váš partner nezmění? To se dozvíte ve fotogalerii.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, nenechte si nikým namluvit, že musíte nutně udělat to či ono. Pouze vy jste pánem svého života a potažmo dnešního dne. Zadaní sice berou ohledy na partnera i rodinu, ale všechno má své meze. A ty budou v pátek lehce překročitelné. Čeho byste se měli o víkendu vyvarovat? To se dozvíte ve fotogalerii.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

V pátek se ocitnete na křižovatce, ze které si nedokážete vybrat ani jednu z nabízených variant. Dost možná to znamená, že pro vás není vhodná ani jedna. Typické to je pro Štíry, kteří si mají vybrat ze dvou partnerů, s nimiž udržují tajný románek. Navíc vás potká nečekaná zkušenost. Co se stane? To se dozvíte ve fotogalerii.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Na konci pracovního týdne nebude čas na malicherné války. Díky tomu se zklidní atmosféra mezi vámi a kolegy. V týmu budete muset chtě nechtě vycházet. Vysoké pracovní tempo vás nakonec všechny stmelí. Hvězdy doporučují nevracet se ke starým křivdám. A co váš intimní život? To se dozvíte ve fotogalerii.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

O víkendu najdete odvahu ke změně, se kterou si v myšlenkách už dlouho pohráváte. Mnozí Kozorozi si pořídí vlastní bydlení, jiní začnou pracovat na vlastním podniku. Dělejte to, čemu opravdu věříte. Hvězdy vám vyjdou vstříc a pomohou splnit dávné sny. Najdete lásku? To se dozvíte ve fotogalerii.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Nedovolte, aby vám někdo cizí narušoval partnerské soužití. Mezilidské vztahy jsou v těchto dnech extrémně křehké a bude složité vyznat se v nich. Poslechněte hlas srdce, ten totiž na rozdíl od rozumu nemůže nikdo ošálit. Lásku neuhasí ani voda! Před čím vás varují hvězdy? To se dozvíte ve fotogalerii.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Pátek je pro Ryby malý svátek. A vlastně nebude ani tak malý, jak by se mohlo zdát. Vesmírní guruové slibují romantické dárečky, něžná vyznání lásky a okouzlující chvíle, kdy nebudete pochybovat, že je pro vás daný člověk stvořený. Zapište si to! Vyznání lásky nebo dokonce zásnuby? To se dozvíte ve fotogalerii.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy