Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Lidé si myslí, že je ZFETOVANÁ: Kirschner z The Voice se hroutí z nenávistných vzkazů

Jana Kirschner
Zdroj: reprofoto TV Nova
+ Dalších 28 fotografií
The Voice
Češi se nemohou vzpamatovat z chování Jany Kirschner (40) v pěvecké show The Voice Česko Slovensko. Jedni si myslí, že afektované Slovence trčí sláma z bot, jiní se nebojí tvrdit, že na televizních obrazovkách musí být pod vlivem drog. Ať už ji kritizují za cokoliv, zpěvačka to těžce nese. Všechny vzkazy si prý čte a potom se hroutí!

Katarína Knechtová (37) přišla o prvenství, titul nejnenáviděnější Slovenky jí vyfoukla Jana Kirschner (40). Ta si svým podivným chováním v The Voice Česko Slovensko 2019 podepsala ortel.

Jakmile Češi slyší její jméno, osypou se a táhne je to k Nuselskému mostu. Kritických komentářů jsou tisíce a Kirschner je podle všeho čte. A protože Jana nečekala, že se z ní stane totální vyvrhel, z obsahu vzkazů je v šoku.

„Když si přečetla tolik nenávistných komentářů, byla z toho pořádně zničená. Šla do show s obrovským elánem, radostí a odhodláním a emoce dávala najevo spontánně. Reagovala tak, jak se v daný moment cítila. Je prostě taková. Kdo ji zná déle, tak ví. Nečekala, jaké peklo se spustí," svěřil slovenskému webu Pluska.sk zdroj blízký zpěvačce.

Hysterické chování Kirschner vytáčí české publikum doběla. A někteří si dokonce myslí, že to musí způsobovat drogy. „Jsem jediná, kdo si myslí, že Kirschner je zfetovaná? Toto není normální,“ napsala jedna z divaček na Facebook. A další přitakala: „Já mám Hlas celkem ráda. Ale to chování Kirschner? To se nedá. Celé její chování mi přijde, jako by byla na kokainu a nebo ještě na něčem tvrdším. Na to se opravdu nedá koukat."

Kirschner to schytává společně s Vojtou Dykem, divákům se naopak líbí Pepa Vojtek (53) a slovenský rapper Kali (36). Tak uvidíme, zda si černé ovce poroty nakonec k divákům najdou cestu.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy