Dcera slavných rodičů Anička Slováčková už dlouho nic nenafotila, tak zapátrala v archivu a vytáhla fotku, kterou má ona osobně moc ráda. A není divu, je totiž velmi smyslná, i když ne prvoplánově.

„Byl pozdní večer, první červenec. A nás s Bárou hrozně bavilo vymýšlet nový fotky. A já v tu dobu (no mám to do teď stejný) milovala éterický věci a hlavně vždycky, když jsem na chalupě, je ze mě úplně jiný člověk. Běhám po lese, valím se po skalách, v hloubi duše se mi moje vnitřní dítě spokojeně usmívá. A taky mi to hrozně připomíná A. Muchu... A toho zbožňuju. PS: Ta sukně je mamky, když točila CD Arabela s Dádou," okomentovala fotku na instagramu zpěvačka.

Je zřejmé, že po mámě Patrasové zdědila touhu ukazovat své vnady, jelikož Dáda své poprsí několikrát odhalila před kamerou - ve filmu Vrchní, prchni nebo v seriálu Návštěvníci.

Na další lechtivé snímky si budou ale pánové muset počkat, Anička teď nic nefotí i z toho důvodu, že se necítí ve své kůži. Přes vánoční svátky prý pár kilo přibrala, a tak drží krabičkovou dietu.

VIDEO: Anna Slováčková přiznala chlapa! Rok ho tajila, ale rodiče ho znají

Video
Video se připravuje ...

Anna Slováčková přiznala chlapa! Rok ho tajila, ale rodiče ho znají Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
36 fotografií