22. února 2019 • 17:45

Ohlasy na los EL: Neuvěřitelné, těší se Vaclík. Coufal chce vraždit kvůli Anglii

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
  • Fotbalisté Slavie se v osmifinále Evropské ligy utkají s pětinásobným vítězem soutěže Sevillou, za kterou chytá český reprezentační brankář Tomáš Vaclík.Fotbalisté Slavie se v osmifinále Evropské ligy utkají s pětinásobným vítězem soutěže Sevillou, za kterou chytá český reprezentační brankář Tomáš Vaclík.FOTO: Reuters

    Je rozhodnuto, fotbalisté Slavie se v osmifinále Evropské ligy utkají s pětinásobným vítězem soutěže Sevillou. Podívejte se v článku na ohlasy z obou táborů. O pátečním losu promluvili nejen trenéři Slavie i Sevilly, ale samozřejmě také Tomáš Vaclík, jednička španělské celku.

  • Jindřich Trpišovský (trenér Slavie)

    "Jsme rádi, že jsme se vyhnuli některým týmům, které jsme si nepřáli. Řeknu upřímně, že osobně jsem si nepřál Salcburk, protože jsme s nimi byli na kempu a viděl jsem je každý den a je to skvělý tým a bylo by to strašně složité. Myslím si, že je to taková průměrná spokojenost. Vím, že s nimi hrála Olomouc, ty zápasy jsem viděl a vím, že hrála výborně. Na druhou stranu je to sedm měsíců zpátky a Sevilla je také v jiném rozpoložení. Vím, že hrají v rozestavení 3-5-2. Samozřejmě se je budeme snažit následovat a nakoukat a uvidíme až na samotném hřišti, jestli nám styl soupeře bude vyhovovat."

    Trpišovský: Postup přes Genk je náš největší úspěch. Sevilla? Přál jsem si Anglii a Inter
    Video se připravuje ...

  • Ondřej Kúdela (obránce Slavie)

    "Potkám se s Banegou, se kterým jsem hrál ve finále na mistrovství světa hráčů do 20 let v roce 2007. Vím, že nás čeká kvalitní mančaft, který to dokonce vyhrál třikrát za sebou, takže nic jednoduchého to nebude."

    Velký slávistický večer, sešívaní rozdrtili Genk 4:1! Limberský potopil Plzeň
    Video se připravuje ...

  • Vladimír Coufal (obránce Slavie)

    „Už asi šest let, co hraju Evropskou ligu, si přeju na Ostrovy, ještě jsem se tam nepodíval. Už nevím, asi budu muset někoho zastřelit v tom losování, abych se tam podíval (směje se). Motivací je samotné osmifinále Evropské ligy a to, že tam v brance Sevilly stojí Váca (Tomáš Vaclík), který má fantastickou formu, tak to ten fakt, že tam budeme potřebovat dát gól, ještě ztěžuje. To není motivace, spíše je to problém."

    Coufal po losu: Asi už budu muset někoho zabít, abych si zahrál v Anglii
    Video se připravuje ...

  • Pablo Machín (trenér Sevilly)

    "Ať si nikdo nemyslí, že budeme mít na růžích ustláno, protože Slavia je tým s velkým potenciálem. Všichni soupeři jsou v této fázi soutěže těžcí, protože si postup zasloužili. Možná Slavia nemá takové jméno, ale třeba ve skupinové fázi za sebou nechala Bordeaux."

    Pablo MachínFoto Reuters

  • Tomáš Vaclík (brankář Sevilly)

    "Je to neuvěřitelné. Než jsem přišel do Sevilly, co jsem v zahraničí, nikdy jsem soutěžní zápas proti českému týmu nehrál. A teď mě to po Olomouci čeká během jednoho půlroku už podruhé, to je slušná náhoda. Los jsme sledovali se spoluhráči na obědě po tréninku. Hned se mě všichni ptali, co je Slavia zač a co od ní čekat. Na tohle budu určitě ještě v následujících dvou týdnech odpovídat hodně často. Je pravda, že v konkurenci s Chelsea, Arsenalem nebo Neapolí byla Slavia v očích mých spoluhráčů tím méně známým soupeřem. Jenže já vím, co nás čeká, a hlavně si všichni určitě ještě pamatujeme, jak nás v létě dokázala potrápit Olomouc."

    Tomáš VaclíkFoto ČTK

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud