U jejich prvního setkání dokonce asistovala Soukupova bývalá manželka Gábina Osvaldová. Lucii Šoralové bylo pouhých 21 let a studovala konzervatoř. Zrovna prožívala osobní zklamání, které šla zapomenout do pražského baru. 

Dala si decku vína, což jí rozproudilo krev v žilách a teprve v té chvíli ji kolegové z divadla upozornili na Ondřeje Soukupa stojícího v rohu. „Já si tuhle příhodu vůbec nepamatuji. Na rozdíl od Gábiny Osvaldové, která mi později prozradila Ondřejovu památnou větu na mou adresu – Co je to za pindu, tu bych nechtěl mít doma. Dost jsme se tomu pak nasmáli,“ zavzpomínala v týdeníku Téma Šoralová s tím, že po víně se tenkrát chovala dost divoce až extravagantně.

Soukupovi tehdy vůbec nevěnovala pozornost, byla ponořená do svého smutku. Naopak obdivovala jeho ženu Osvaldovou. „Vzpomínám si, jak jsem říkala své kamarádce něco ve smyslu, jak může tak úžasná žena být s tím vychechtaným chlapíkem. Ondřej byl tak trochu děcko, dospěl až někdy před šedesátkou, takže můj první dojem z něj byl taky hrozný. Prostě odříkaného chleba největší krajíc,“ přiznala zpěvačka. Do Soukupa se nakonec zamilovala a předloni se po několika letech tajně vzali. Mají spolu sedmiletou dcerku Rebeku a čtyřletého syna Ondřeje.

 

Fotogalerie
42 fotografií