FORTUNA:LIGA - souhrn 22. kola

22.02.2019, 19:55, aktualizováno 25.02.2019, 19:55
Komentáře a souhrny
Slavia doma rozstřílela Slovácko a drží si na čele tříbodový odstup na Plzeň, která púro změnu veze body z Opavy. Sparta zůstává na jaře stoprocentní, tentokrát i v početním oslabení zdolala Ostravu poměrem 3:2. Jablonec podruhé za sebou ztratil, nyní podlehl Mladé Boleslavi. Bohemka konečně zabrala a vyhrála ve Zlíně, důležité tři body slaví rovněž Olomouc. Dukla se dál boří do sestupového bahna...

SFC Opava - Viktoria Plzeň 1:2

25.02.2019 18:00

Góly: 90+1. Václav Jurečka - 24. Patrik Hrošovský (pen.), 79. Tomáš Chorý

Plzeň zvládla těžké utkání v Opavě a nenechala Slavii na prvním místě uniknout. Hosté zvítězili po zásazích Hrošovského a Chorého, na které odpověděl až v samotném závěru Juřena. Domácí na jaře nadále čekají na výhru.

Slezané se museli obejít bez Janetzkého, který nehrál kvůli trestu za žluté karty. Do sestavy se tak vrátil záložník Schaffartzik. V dresu hostí se poprvé představil střední obránce Brabec. Mezi tři tyče se opět postavil brankář Hruška, útoku dostal na úkor Beauguela přednost Chorý.

Viktoria v úvodu narážela na připravenou obranu SFC. Opavané naopak sami pronikali do občasných protiútoků a jeden z nich hasil v páté minutě Brabec pouze za cenu žluté karty. V 18. minutě se odhodlal ke střeleckému pokusu Kayamba, avšak bývalý hráč Slezanů netrefil zařízení. Za dalších pět minut ale pomohl hostům brankář Šrom, který v pokutovém území fauloval Procházku a z nařízené penalty poslal Plzeň do vedení Hrošovský.

Domácí mohli brzy srovnat, avšak Zavadilovu standardní situaci z 29. minuty nedokázali do zdárného konce zakončit Žídek se Smolou. O deset minut později se střeleckým pokusem vysoko nad Hruškovu bránu prezentoval Řezníček. Diváci v prvním poločase mnoho fotbalové krásy neviděli, do kabin ale díky penaltě odcházeli spokojenější Západočeši.

Dvě minuty po změně stran byla Opava opravdu blízko gólové radosti. Na rohový kop si naskočil Simerský a hlavičkoval jen těsně nad břevno. Hosté odpověděli v 55. minutě, kdy Kovařík nacentroval z levé strany na Chorého, který ale také netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Za dalších šest minut selhal v další dobré šanci Kovařík. Domácí Smola si o minutu později chtěl vymodlit penaltu, celé situaci ale předcházel ofsajd útočníka Slezanů.

Dvacet minut vznikl před bránou Viktorie závar, ze kterého však Juřena ani žádný z dalších hráčů v žlutomodrých dresech nedokázal přesně zakončit. V 79. minutě zase na druhé straně hledal Kayamba Chorého, který předčil naivně si počínajícího Svozila a s pomocí Hrošovského snadno uklidil kulatý nesmysl do sítě.

Naději pro domácí chtěl ještě v 85. minutě vykřesat Smola, který měl slibnou příležitost po centru od Žídka, jenže trefil pouze blokujícího obránce. Co se nepovedlo Smolovi, dokázal v nastaveném čase Juřena, jenž za Hruškova záda usměrnil pas od Zavadila. To ale bylo nakonec vše, na co se Opavané zmohli.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - 1. FC Slovácko 4:0

25.02.2019 18:00

Góly: 26. Vlastimil Daníček (vl.), 40. Lukáš Masopust, 57. Josef Hušbauer, 76. Tomáš Souček

Slavia nakonec s přehledem porazila Slovácko a drží tříbodový náskok na čele tabulky. Domácí se sice rozehrávali pozvolna, nakonec se ale dostali do tempa a moravskému soupeři nadělili čtyři branky. Hosté zůstávají na devátém místě.

Kouč Pražanů Jindřich Trpišovský opět zamíchal sestavou. Na pravý kraj obrany nasadil Zeleného, před kterým operoval Stoch a ve středu zálohy zase Krále a Součka doplnil Hušbauer. Celku z Uherského Hradiště chyběl vykartovaný Kalabiška, jehož zastoupil Navrátil.

Již ve druhé minutě se k nebezpečné hlavičce dostal domácí Škoda, avšak mířil pouze do rukavic brankáře Trmala. V dalších minutách ale sešívaní horko těžko hledali cestu k soupeřově svatyni. Činit se naopak musel v šestnácté minutě gólman Slavie Kolář, který vyrazil nebezpečnou hlavičku Janoška. Mladý záložník Slovácka zkusil zanedlouho štěstí i dalekonosnou střelou, mířil však výš, než by si představoval.

Domácí byli vývojem utkání evidentně zaskočeni a kombinace v jejich podání značně vázla. Přesto se ve 26. minutě dočkali branky. Masopustovu zblokovanou nahrávku sebral Škoda a s velkým přispěním Daníčka, který pokus slávistického kapitána tečoval, překonal Trmala. Poté se Pražané přece jen uklidnili. Po půlhodině hry se na levé straně uvolnil Zelený a pěkným centrem našel Coufala, ten ale místo střely ještě hledal spoluhráče, což se ukázalo jako nešťastné řešení.

Slovácko se ale rozhodně nevzdávalo. V 35. minutě rozehrál Havlík standardní situaci na Daníčka, proti kterému se musel vytáhnout Kolář. Kapitán Moravanů se následně přeměnil ze zakončovatele na nahrávače, avšak Hofmann jeho pobídkou pohrdl, neboť hlavičkoval nepřesně. Pět minut před přestávkou ale stihli domácí udeřit podruhé, když podnikli rychlou akci po levé straně, Stoch poslal přesný míč do pokutového území na Masopusta, který chladnokrevně zakončil a připsal si první ligový gól v sešívaném dresu.

Klidný úvod druhé půle skončil v 57. minutě, kdy slávistický protiútok zakončil po nabídce od Stocha střelou do šibenice Hušbauer - 3:0. Poté se delší dobu nic zvláštního nedělo, až v 74. minutě zahrávala Slavia penaltu, jelikož Rezek v pokutovém území sestřelil Součka. Po konzultaci s videem si míč vzal Škoda, bránu Slovácka ale trestuhodně přestřelil. Krátce poté ale Trmal vyrazil ránu střídajícího Băluțy pouze před sebe, kde míč počtvrté za jeho záda dopravil Souček.

Závěr duelu se dohrával víceméně v poklidu. Trmal ještě musel odvracet bůra proti pokusu Hušbauera. Jinak už se ale velké věci na trávníku neudály a domácí kotel mohl po závěrečném hvizdu oslavovat vítězství.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Baník Ostrava 3:2

24.02.2019 17:00

Góly: 39. Lukáš Štetina, 57. David Moberg Karlsson, 77. Václav Drchal - 29. Dame Diop, 90+3. Nemanja Kuzmanović

Sparta porazila ostravský Baník a na jaře stále zůstává bez ztráty kytičky. První se v zápase do vedení dostali hosté, avšak letenští ve vypjatém duelu dokázali otočit výsledek. Domácí tak v tabulce udrželi třetí příčku právě před slezským rivalem.

Letenský klub na konci týdne konečně dotáhl dlouho očekávaný návrat záložníka Dočkala, který se ihned dostal do základní sestavy. Spolu s ním se do jedenáctky vrátil střední obránce Štetina, na trávník naopak nevyběhli Plechatý s Kangou. Na straně hostů vyběhl na hřiště od úvodní minuty Diop, jenž si základ vysloužil gólem v předchozím zápase proti Liberci.

Dočkal mohl svůj návrat okořenit brankou již v desáté minutě, avšak po přihrávce Zahustela z pravé strany trefil pouze tyč. Slezané zaměstnali brankáře soupeře Nitu ve třinácté minutě, kdy nepříliš nebezpečně pálil z dálky Jánoš. Následně se do zajímavé šance tlačili opět domácí. Tetteh při zasekávačce v pokutovém území podklouzl, stihl však najít Karlssona, který trefil pouze obranný blok Baníku.

V sedmnácté minutě měl obrovskou šanci kapitán Ostravy Baroš, který po rohovém kopu od Hrubého hlavičkoval těsně vedle tyče. Sparta následně převzala iniciativu, ve 28. minutě ale nečekaně inkasovala. Diop s trochou štěstí sklepl přihrávku od Hrubého na Baroše, který mu následně míč perfektně vrátil a senegalský útočník zblízka překonal Nitu. Po úvodní brance oba týmy přitvrdily hru. V akci byli zejména Baroš s Frýdkem.

Domácí vyrovnali pět minut před přestávkou. Fleišman na přední tyči nešťastně prodloužil centr Karlssona od rohového praporku na Štetinu, jenž odčinil svou chybu u prvního zásahu hostí a skóroval. Druhou půli zahájila další akce Sparty, ve které Zahustel hlavičkoval mimo svatyni Baníku po centru od Hanouska. V 53. minutě zase vypálil z pravé strany nebezpečně, leč nepřesně Hložek.

O čtyři minuty později fauloval Jánoš Sáčka před vlastním pokutovým územím. K rozehrávce přímého kopu se postavil Karlsson, jenž levačkou zakroutil míč pod břevno - 2:1. Krátce poté měl po Sáčkově vybídnutí slušnou příležitost Hložek, jenže mladý fotbalista opět střílel nepřesně. Následně sparťanskou radost utlumil Štetina, jenž viděl druhou žlutou kartu a zamířil předčasně do sprch. Letenští tak dohrávali pouze v deseti hráčích.

I tak mohli Pražané svůj náskok nedlouho poté zvýšit, když po odraženém míči po rohovém kopu hlavičkoval v obrovské šanci Tetteh, jehož ale vychytal Laštůvka. Čtvrthodinu před uplynutím devadesáti minut zakončoval hlavou po rohovém kopu Stronati, balón ještě tečoval Baroš a Nita výborným zákrokem vyrazil na tyč. O chvíli později ztratil Baník míč na útočné polovině, Dočkal vzápětí vyslal do úniku střídajícího Drchala, který se štěstím překonal Laštůvku a přidal třetí gól domácích.

Mladík Drchal mohl skórovat ještě pět minut před koncem, tentokrát však na Laštůvku nevyzrál. Střídající útočník neustále zatápěl obraně Baníku a ještě jednou rozvlnil síť, k jeho smůle ale rozhodčí správně odpískal ofsajd. Ostravané se v nastavení ještě dočkali korekce skóre, když se trefil Kuzmanović. To však bylo vše, na co se hosté zmohli.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Jablonec 1:0

23.02.2019 17:00

Góly: 90+3. Tomáš Přikryl

Mladé Boleslavi se zatím v jarní části sezóny daří a potvrdila to i v domácím utkání 22. kola proti Jablonci. Ačkoliv ze hry měli více hosté, v závěru se Weberova družina dostala do náporu a v poslední minutě rozhodl o vítězství Přikryl.

První příležitost přišla poměrně brzy. Matějovský rychle a šikovně rozehrál na Přikryla, jenže ten tváří v tvář Hrubému selhal a bránu překopl. Jablonci se po čtvrthodině povedlo dostat míč do sítě, konkrétně se o to zasloužil Vatajelu, jenže této situaci předcházel ofsajd Sobola. Rumunský záložník se dostal do další situace ohrožující Šedu, ten měl plné ruce práce s Vatajelovým centrem. A exsparťanský křídelník měl prsty i ve třetí šanci, když našel Doležala, jenž však pálil těsně vedle.

Mladá Boleslav přežila do konce poločasu i neuvěřitelně dlouho trvající závar před svou bránou, stejně tak i přezkoumávání Takácsova zákroku na videu, při němž měli sudí podezření na hru rukou. Domácí ale udrželi nulu i po dalších dvou pokusech Doležala a Holeše, tudíž do kabin hráči odcházeli za bezbrankového stavu.

Ve druhé půli se dlouho čekalo na větší vzrušení, to nepřinesla ani Hubínkova tečovaná střela. Potom ovšem hra nabrala spád. Trávníkův centr vůbec neodhadl Šeda a na míč nedosáhl, naštěstí pro něj Vatajelu poslal míč jen vedle pravé tyče. Brankář modrobílých si pohlídal i Kubistovu pumelici z pětadvaceti metrů, načež mohli otevřít skóre jeho spoluhráči.

Buchovu ránu ale dokázala jablonecká obrana zblokovat, Mešanovič poté šajtlí z úhlu pálil kousek od zadní tyče. Hra se přelévala ze strany na stranu a udeřit mohli zase hosté, Trávníkův tečovaný pokus se totiž snášel hodně nepříjemně podél brány. Tentýž hráč mohl z rohového kopu poslat Radovy svěřence do vedení, avšak hlavička se mu vůbec nepovedla. Prakticky ihned na to pálil Hubínek, ale rána mu nesedla ideálně.

Závěrečné minuty patřily Tomáši Přikrylovi. Ten nejprve zahodil stoprocentní šanci, když z úrovně penaltového puntíku zcela nehlídaný překopl břevno o několik metrů, svůj omyl však odčinil v nastavení. Hovorka odvrátil míč pouze na jeho kopačky a Přikryl tentokráte gólmana Hrubého propálil.

Hosté z Jablonce tudíž zůstanou po tomto kole na pátém místě, soupeř z Mladé Boleslavi naopak nadále šplhá tabulkou a minimálně dočasně se vyhoupl do její horní poloviny se ztrátou pouhých dvou bodů na šestou příčku Liberce.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905 0:2

23.02.2019 15:00

Góly: 29. Daniel Krch, 90+3. Kamil Vacek

Neuvěřitelné se stalo skutečností. Poprvé od sedmého října, po deseti zápasech, se vršovická Bohemka dočkala a ze hřiště dalšího týmu s bídnou formou, Zlína, si odvezla tři body, o něž se postarali Krch a Vacek.

První velká příležitost přišla na straně domácích. Po centru z levé strany se dostal k hlavičce Poznar, gól nepadl jen díky pohotovému Fryštákovu zákroku. Nejatraktivnější část první půle přišla okolo třicáté minuty. Nejprve si na dlouhý míč za obranu naběhl Reiter, ovšem střílel nad bránu.

O chvíli později už bylo se Ševci zle. Po Vackově standardní situaci se dostal k hlavičce Hůlka. Jeho pokus sice skončil jen na tyči, následně se však ve vápně urodila nepřehledná situace, v jejímž závěru se ke střele dostal Krch a čelem uklidil míč k levé tyči.

Bleskurychle mohlo být vyrovnáno, jenže Železník v obrovské šanci selhal a zblízka napálil pouze brankáře Fryštáka. A krátce na to musel gólman Klokanů znovu do akce, když hasil nebezpečnou situaci po rohovém kopu a Železníkově prodloužení na Poznara.

Pražané nepolevili a po poločase se dále snažili ohrozit bránu žlutomodrých, Bartkovi však střela příliš nesedla a Dostál ji v klidu lapil do náruče. Zhruba po hodině hry mohli Klokani znovu pokořit zlínského gólmana, jenže Reiter dlouho váhal s přihrávkou do tutovky, Vaníček zase se střelou.

V závěrečné dvacetiminutovce se konečně do šancí dostávali i domácí. Poznarova hlavička nadělala Fryštákovi až nečekané problémy, na roh ji ale vytěsnit zvládl. O něco později přišla ta asi největší příležitost Pivarníkových svěřenců, jenže i když Čanturišvili překonal Fryštáka, zastavilo jeho ránu břevno.

V jedenaosmdesáté minutě Moravané hodně apelovali na sudího Zelenku poté, co Džafić ve vápně spadl po kontaktu s Pokorným. A když se neujala Jakubovova hlavička, ani několik pokusů ze závarů v malém vápně, dostala se k závěrečnému slovu Bohemka. Adresátem Vaníčkovi přihrávky byl pravděpodobně v ofsajdu stojící Vacek, sudí ale praporek nezvedl a Vacek tak v situaci jeden na jednoho uspěl proti Dostálovi a zpečetil výsledek utkání.

Domácí tudíž po šesté porážce v řadě vypadli z elitní šestky, velkou vzpruhou je tento zápas naopak pro Klokany, kteří se vzdálili poslední dvojici už na pět bodů a vrátili se do boje o desítku.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - 1. FK Příbram 2:0

23.02.2019 15:00

Góly: 27. Jakub Plšek, 90+3. Tomáš Zahradníček

Fotbalistům Sigmy Olomouc se poprvé v sezóně povedlo zvítězit ve dvou utkáních v řadě, na domácím stadionu nyní zdolali Příbram. Skóre otevřel v průběhu prvního poločasu Plšek, v nastavení toho druhého pečetil výhru Zahradníček.

První ohrožení příbramské brány přišlo brzy. Kočího výkop se rozhodl zblokovat Nešpor, což se mu povedlo a balón se dokutálel poměrně nedaleko tyče. Prosadit se po dvaceti minutách mohl i Zahradníček, jenže si navedl míč do příliš ostrého úhlu a poslal jej jen do boční sítě.

O pár minut později už se Hanáci dočkali. Zahradníčkův přetažený centr sklepával zpět do nebezpečného prostoru Sladký, poté se jej ujal Plšek a utaženou ranou na zadní tyč překonal brankáře Kočího. Jelikož se toho do konce poločasu příliš neudálo, mohli do kabin jako spokojenější odcházet domácí.

Po pauze konečně zahrozili i svěřenci Josefa Csaplára. K dlouhému nákopu se dostal Emmanuel Antwi, z voleje ale poslal střelu do horních řad Androva stadionu. Mnohem větší šance celku v zeleném přišla zhruba po třech čtvrtinách zápasu. Na Nového centr si naskočil Ruslan Mingazov, hlavičku však z malého vápna poslal pouze nad branku.

V závěru už se otěží znovu chopila Olomouc, nejprve Sladkého pas proskákal malým vápnem, nedlouho poté Falta zcela osamocený ve vápně vypálil vysoko nad břevno. Definitivně stvrdit vítězství domácích tak musel až Tomáš Zahradníček, na nějž po přihrávce od Dvořáka zírala úplně opuštěná klec.

Sigma tedy svého dnešního konkurenta v tabulce přeskočila a ujala se dvanáctého místa. Na šestý Liberec ztrácí pouhé dvě výhry.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FK Teplice 1:1

23.02.2019 15:00

Góly: 45+1. Tomáš Wágner - 72. Jakub Hora (pen.)

Fotbalisté Karviné proti Teplicím remizovali a bodovali i ve druhém jarním domácím zápase, což je pro ně ale vzhledem k vítězství Bohemians málo. Skóre otevřel v závěru první půle Wágner, z pokutového kopu srovnal dvacet minut před koncem Hora.

Samotný začátek utkání se nesl ve velmi poklidném duchu. První vzrušení přišlo zhruba po dvaceti minutách, když Grigar musel rychle z brány proti dlouhému nákopu na Galušku. Úspěšně si počínal teplický brankář i ve vzdušném souboji s domácím hroťákem Wágnerem.

Poprvé se ke slovu dostali i žlutomodří, s Kučerovým pokusem z dálky měl Berkovec co dělat. Pak se hra zase vrátila před bránu hostí, avšak Grigara nedokázal překonat ani Ba Loua, z jehož střely se vyklubal aspoň roh. Po něm přišel protiútok Teplic, Kučera pěkně přenesl míč na Horu, jehož zakroucenou střelu na vzdálenější tyč lapil Berkovec. První poločas už se chýlil ke konci, když po rohovém kopu propadl míč změtí hráčů na zadní tyč, kde čekal zcela osamocený Wágner a hlavou ho bez potíží trknul do odkryté branky.

Slezané vstoupili aktivněji i do druhé půle, nejprve po závaru ve vápně musela teplická defenziva blokovat Djordjevićovu střelu, tentýž hráč poté zakončoval těsně vedle hlavou. Po hodině hry se musel znovu činit Berkovec, jenž znovu ukázal dobré reflexy a zlikvidoval Žitného pokus.

Hosté se branky přece jenom dočkali. Do konce zbývalo zhruba dvacet minut, když Krivák předvedl nepovedený zákrok a na zem skopl Jakuba Horu, načež sudí ukázal na penaltový puntík. Sám Hora se penalty ujal a i přes Berkovcův dotek ji proměnil. A tentýž hráč mohl v samém závěru překonat soupeřova gólmana podruhé, tentokrát pálil těsně vedle. Hrdinou mohl být na druhém konci i Guba, míč ale také poslal mimo branku stojícího Grigara.

Karviná se tak sice odpoutala od poslední Dukly na rozdíl jednoho bodu, na další pozici před sebou už ovšem ztrácí pět bodů. Teplice se dočasně posunuly do elitní desítky, musí ale ještě čekat na výsledek Opavy.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Dukla Praha 2:0

22.02.2019 18:00

Góly: 60. Matěj Hybš, 88. Libor Kozák

Liberec zvládl i druhé jarní domácí utkání a minimálně do sobotního podvečera se posunul v tabulce na šesté místo. Naopak Dukla po zimní pauze stále čeká na výhru a zůstává na poslední sestupové pozici.

Slovanu chyběl kvůli trestu za žluté karty stoper Karafiát. Jeho místo zaujal jindy pravý bek Mikula, který tak na kraji obrany uvolnil místo pro Koscelníka. Zpět do sestavy se vrátil Oscar, který v záloze vytlačil Maru. Kouč hostů Skuhravý učinil v základní jedenáctce svého celku jedinou změnu, když mladého Krunerta nahradil v záloze Hanousek.

Aktivněji začali zápas domácí a ve čtvrté minutě musel brankář Dukly Rada zasáhnout po odrazu míče z rohového kopu. Za dalších šest minut se po centru z pravé strany dostal k hlavičce útočník Kozák, kterou opět zpacifikoval Rada. V 19. minutě získal Liberec balón na levé straně hřiště a po Nešickém a Breitem se po kulatém nesmyslu natahoval Kozák, nakonec jej však netrefil. O čtyři minuty později pálil z dálky nepřesně Potočný.

Po půlhodině hry sklepl Kozák nakopnutý míč na Potočného, který z voleje přestřelil. V 36. minutě se do zakončení konečně dostali i hosté. Po Miloševićově centru hlavičkoval na Nguyena Kovaľ. Dvě minuty před přestávkou našel Potočný od rohového praporku hlavu Koscelníka, jenž zamířil těsně nad břevno. Domácí si v první půli vypracovali více šancí, ovšem z žádné nedonutili gólmana soupeře kapitulovat.

Po změně stran se oba týmy dlouho dostávaly do tempa. Nejvíce tak zaujala Potočného snaha o tzv. rabonu, při které se libereckému křídelníkovi zamotaly nohy a protagonista tak skončil na zemi. V 58. minutě pelášil po pravé straně po Kozákově přihrávce Malinský a tvrdou ranou vyprášil Radovy rukavice. Následně Malinský vybojoval standardní situaci, po které Kozák přiklepl míč Hybšovi, jenž zblízka uklidil míč do sítě a poslal Slovan do zaslouženého vedení.

Oba trenéři poměrně brzy využili všechny možnosti k vystřídání, ale především v případě Dukly se kýžený efekt v podobě oživení hry nedostavil. Její kombinace nadále vázla, čehož v 78. využil Oscar, který vypíchl míč pro Kozáka. Vysoký útočník domácích prostrčil na Malinského, jenž ovšem v zakončení selhal. Za dalších šest minut měli hosté k dispozici rohový kop, Nguyen vyboxoval míč pouze k Douděrovi, jenže hráč Pražanů mířil vysoko nad břevno.

V 88. minutě zachytil Oršula nepřesnou rozehrávku Raspopoviće a okamžitě poslal do úniku Kozáka, který s ledovým klidem přehodil Radu a přidal druhou branku Liberce. Slovan tak doma opět udržel čisté konto, Dukla si zase ještě více zkomplikovala boj o záchranu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha22181354:1855
2.Viktoria Plzeň22164234:1752
3.Sparta Praha22125537:2041
4.Baník Ostrava22115630:2038
5.FK Jablonec22114742:2237
6.Slovan Liberec2287724:1931
7.Fastav Zlín22931027:2830
8.FK Mladá Boleslav2285940:3729
9.1. FC Slovácko22901324:3527
10.FK Teplice22751022:3026
11.SFC Opava22741130:3525
12.Sigma Olomouc22741121:3425
13.1. FK Příbram22651127:5123
14.Bohemians Praha 190522571020:2922
15.MFK Karviná22451326:4117
16.Dukla Praha22441418:4016

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (640)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele