Ondřej Němec
23. února 2019 • 12:00

Pudilová před UFC: Dám na diváky. Řeknou, kopni ji do hlavy, tak ji kopnu

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bude jedinou českou reprezentantkou na dnešní premiéře UFC v Praze. Lucie Pudilová si ale takovou prestiž rozhodně zaslouží. Svou pílí a talentem se probojovala do nejrespektovanější MMA ligy už v roce 2017. A i když jako vítězka odcházela jen z poloviny ze čtyř zápasů pod slavným logem, pokaždé předvedla mimořádný výkon. Její duel na UFC Fight Night s Liz Carmoucheovou bude její doposud největší výzvou. Přesto je sympatická rodačka z Příbrami v dobré náladě a v žertu říká, že bude zápasit podle rad fanoušků.



Česká republika ještě neměla v MMA větší bojovnici, než je Lucie Pudilová. Čtyřiadvacetiletá rodačka z Příbrami už dva roky zápasí pod největší organizací bojových sportů na světě, v UFC. Není proto divu, že se právě ona stala pro české publikum hlavní hvězdou na nadcházející akci v Praze.

V pořadu Fight! Pudilová prozradila, kdy se poprvé rozhodla bojovat. Touhu vstoupit do ringu či klece měla odjakživa. To prý ale ještě nic neznamená. „To se pozná až tou zkouškou, když člověk vejde do souboje,“ vysvětluje česká bojovnice.

Krom zápasení a soupeřky Liz Carmoucheové došla řeč i na to, jaké má Pudilová koníčky krom samotného zápasení. „Ráda peču, vařím a hlavně jím,“ řekla pobaveně.

A jaké myšlenky se Pudilové honí hlavou při samotném zápasení? „V kleci mám plán A, B i automat. Taky se snažím moc nemyslet, protože když člověk moc přemýšlí, tak to není dobře. A snažím se co nejvíce vnímat rady trenéra.“

V O2 areně bude Pudilovou popohánět k úspěchu několik tisíc diváků. A sympatická bojovnice slibuje, že bude poslouchat jejich rady. „Když mi řeknou, kopni ji do hlavy, tak ji kopnu.“

Pudilová musela do naha! Dramatické vážení před UFC nakonec zvládla
Video se připravuje ...

Pudilová: Američanku trefím a padne. Co na to Carmoucheová?
Video se připravuje ...

UFC už je v Praze! Pudilová měla největší aplaus, Polák nacvičil češtinu
Video se připravuje ...

Lucie Pudilová musela na vážení do naha, ale limit splnila
Lucie Pudilová musela na vážení do naha, ale limit splnila

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud